Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

MOSTAR - SARAJEVO 2 dana

Datum(i):

Cijena na upit

1. dan: HRVATSKA – MOSTAR – JABLANICA – SARAJEVO                               

Polazak autobusa iz Lepoglave u ponoć (kod min. 10 putnika), iz Ivanca u 00.15 sati s ivanečke Špice, iz Varaždina u 00.45 s parkirališta preko puta groblja, a na upit mogućnost polaska i iz drugih gradova. Noćna vožnja preko Bosanske Gradiške i Banja Luke do Mostara, gospodarskog i kulturnog središta Hercegovine, smještenog na obalama rijeke Neretve. Dolazak u jutarnjim satima: šetnja gradom, razgled starog dijela grada te slobodno vrijeme za šetnju legendarnim mostom i osobne programe. Odlazak prema Sarajevu uz zaustavljanje na izletištu u Jablanici. Uživanje u prekrasnom krajoliku, slobodno vrijeme za kavu ili kušanje tradicionalnih delicija uz pogled na zelenu Neretvu i povijesni most srušen u II svj. ratu o kojem je sniman i poznati film „Bitka na Neretvi“. Nastavak vožnje prema Sarajevu. Po dolasku planiran je razgled grada uz lokalnog turističkog vodiča, prvo panoramski razgled autobusom: gradska jezgra i Grbavica, a potom razgled pješice: BAŠČARŠIJA – MOSTOVI SARAJEVA –– BIBLIOTEKA I KONAK – KATOLIČKA KATEDRALA – PRAVOSLAVNA KATEDRALA… Po razgledu slobodno vrijeme za šetnju te kušanje sarajevskih čevapa. Nastavak vožnje do hotela, smještaj. Večera i druženje uz muziku. Noćenje.

2. dan: SARAJEVO – HRVATSKA                                      

Kasniji doručak te odjava iz hotela. Posjet jednoj od najspektakularnijih građevina u Europi – "AVAZ TWIST TOWER". Vožnja liftom na visinu od 150 metara, gdje se nalazi vidikovac s kojeg puca veličanstven pogled na Sarajevo i okolicu. Mogućnost ispijanja kave u kafiću na vrhu tornja. Nastavak vožnje do sarajevske gradske jezgre. Slobodno vrijeme za individualne programe i uživanje u čarima Sarajeva: ručak u jednoj od brojnih čevabdžinica, ispijanje tradicionalne kave, šetnju Baršćaršijom, posjet Sarajevskoj pivnici, kupnju suvenira, odlazak na tržnicu… Povratak iz Sarajeva planiran je u popodnevnim satima. Dolazak kućama očekuje se oko ponoći.

CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: na upit

Cijena aranžmana uključuje:
-prijevoz modernim turističkim autobusom
-piće dobrodošlice u autobusu
-licenciranog turističkog pratitelja iz agencije Taubektours
-lokalnog turističkog vodiča u Sarajevu
-smještaj u hotelu 4* u Sarajevu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 1 polupansiona
-muzika uz večeru
-razglede prema programu
-osiguranje jamčevine i odgovornosti organizatora
-troškove organizacije i realizacije programa

Doplate: jednokrevetna soba 100 kn

Plaćanje: gotovina, kreditne kartice, obročno prema dogovoru

Za ovo  putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica

Kalkulacija je izrađena na bazi 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od minimalne baze za izračun kalkulacije ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: putno zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene itinerara, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 08.09.2014.