Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

WELLNES VIKEND RUTA VARAŽDINSKOM ŽUPANIJOM

Datum(i): prema dogovoru

Cijena od 1.350,00 €  / 10.171,58 kn

logo tz

WELLNESS VIKEND RUTA VARAŽDINSKOM ŽUPANIJOM


1. DAN: BREZNIČKI HUM - NOVI MAROF 

Dolazak do Brezničkog Huma u poslijepodnevnim satima. Razgled vinarije Šafran uz degustaciju i mogućnost kupovine kvalitetnih vina. Predlažemo odlazak u restoran Francina 2 na autohtonu večeru ili odlazak do smještaja i večeru u vlastitom aranžmanu. Smještaj u vrlo lijepo uređenu vilu Countryhouse Pijevci u blizini Novog Marofa. Uživanje u brojnim wellness sadržajima vile kao što su bazen, sauna i masaže. Noćenje.


 2. DAN: NOVI MAROF - PAKA - VARAŽDINSKE TOPLICE

Doručak. Uživanje u brojnim wellness sadržajima vile Pijevci kao što su bazen, jacuzzi, sauna i razne masaže. Kratka vožnja do Pake. Posjet Kući magične trave uz stručno vodstvo te prezentacija izrade ekološke kozmetike od ljekovitog bilja i uživanje u idiličnom imanju obitelji Jakopović uz mogućnost kupovine vrlo zdravih prirodnih ljekovitih proizvoda. Vožnja do Varaždinskih Toplica i odlazak na ručak u Vilu Toplissa. Uživanje u finoj autohtonoj hrani i krasnom pogledu na Varaždinske Toplice. Odlazak do kompleksa Minerva i kupanje u bazenima te spuštanje toboganima i uživanje u raznovrsnoj spa ponudi Varaždinskih Toplica. Povratak prema vili. Mogućnost za večeru uz lokalna jela u restoranu Ključice u Novom Marofu ili u vili. Uživanje u brojnim wellness sadržajima vile Pijevci kao što su bazen, sauna i masaže. Noćenje.


3. DAN: NOVI MAROF – VARAŽDIN TRAKOŠĆAN 

Doručak. Uživanje u brojnim wellness sadržajima vile Pijevci kao što su bazen, jacuzzi, sauna i razne masaže. Odjava iz vile i vožnja do Varaždina. Razgled, sa stručnim vodstvom, županijskog središta s brojnim zanimljivim palačama, crkvama i trgovima. Kraće slobodno vrijeme za osvježenje. Ručak u restoranu Verglec s brojnim lokalnim specijalitetima i kvalitetnim domaćim pićima. Vožnja kroz Ivanec, Lepoglavu i Bednju do Trakošćana. Odlazak u wellness centar hotela Trakošćan te uživanje u kupanju, sauni i masaži po želji. Rastanak s gostima i povratak kućama u kasnim popodnevnim satima.


CIJENA ARANŽMANA ZA INDIVIDUALCE (MIN. 2 OSOBE): 2.400,00 kn po osobi

CIJENA ARANŽMANA ZA GRUPE OD MIN. 20 OSOBA: 1.350,00 KN po osobi


 Cijena aranžmana uključuje:

 

smještaj u vili Countryhouse Pijevci na bazi 2 noćenja uz korištenje svih wellness sadržaja ili za grupe u hotelu Minerva ili hotel Varaždin 4* na bazi 2 polupansiona u 1/2 sobama

licencirano stručno vodstvo za sva 3 dana i sve lokalitete

ulaznicu za vinariju Šafran uz degustaciju

ulaznicu za Kuću magične trave uz prezentaciju

ručak u restoranu i izletištu Vila Toplissa

ulaznicu za bazene u kompleksu Minerva

ručak u restoranu Verglec

ulaznicu za wellness u hotelu Trakošćan

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa te pdv

 


Cijena ne uključuje:

prijevoz autobusom ili automobilom


Više informacija o hotelskom smještaju:

http://www.minerva.hr/minerva/

https://www.hotel-trakoscan.hr/

https://myvarazdinholiday.com/home/countryhouse-imanje-pijevci/


Plaćanje:

 obročno, gotovinom, virmanski 


Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 24.02.2021.