Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

AKTIVNO - PRIRODNA VIKEND RUTA VARAŽDINSKOM ŽUPANIJOM

Datum(i): prema dogovoru

Cijena od 1.700,00 €  / 12.808,65 kn

logo tz

AKTIVNO - PRIRODNA VIKEND RUTA VARAŽDINSKOM ŽUPANIJOM


1. DAN: TRAKOŠĆAN - IVANEC 

Dolazak do Trakošćana u poslijepodnevnim satima. Susret s lokalnim vodičem i odlazak na šetnju po prekrasnoj prirodi oko jezera pored Trakošćanskog dvorca obitelji Drašković i obilazak muzejskih zbirki u dvorcu. Kraće slobodno vrijeme za osvježenje. Vožnja kroz Bednju i Lepoglavu prema Ivancu. Smještaj u vrlo ukusno uređenu Evinu kuću u blizini Ivanca. Predlažemo večeru uz lokalne specijalitete u restoranu BVB u Ivancu ili u vlastitom aranžmanu. Noćenje.


 2. DAN: IVANEC - IVANŠČICA - JEROVEC

Doručak. Vožnja do malog mjesta Prigorec u podnožju Ivanščice. Nastavak pješice do vrha Ivanščice uz stručno vodstvo (planinarskog vodiča). Dolazak na vrh (1.061 metar), odmor te ručak u planinarskom domu – lokalni planinarski specijaliteti. Slobodno vrijeme za osobne programe, igre u prirodi i uživanje u predivnom pogledu na cijelo Hrvatsko zagorje. Vrh Ivanščice je najviša točka Hrvatskog Zagorja. Povratak pješice prema Prigorcu u popodnevnim satima ili spuštanje s Ivanščice paraglidingom. Odlazak do Evine kuće na odmor i osvježenje. Vožnja do obližnjeg mjesta Jerovec i posjet Lončarskom obrtu Mecena. Upoznavanje s tradicijom izrade predmeta od gline i mogućnost za povoljnu kupnju. Predlažemo večeru u restoranu Lipi u Ivancu ili u vlastitom aranžmanu. Noćenje.


3. DAN: IVANEC – IVANEČKA ŽELJEZNICA GORNJI KNEGINEC – VARAŽDIN

Doručak. Odlazak do rancha Chivas u Ivanečkoj Željeznici. Na obiteljskom gospodarstvu obitelji Marčenić koja se bavi uzgojem konja postoji mogućnost terenskog jahanja, šetnje na konju ili poduka o jahanju. Uživanje u prekrasnoj prirodi i jahanju prema izboru. Povratak do Evine kuće, spremanje, osvježenje i odjava iz Evine kuće te vožnja prema Varaždinu. Odlazak do restorana Zlatne gorice u Gornjem Knegincu te ručak u restoranu uz domaća pića i jela koja se pripremaju iz najboljih domaćih namirnica. Uživanje u pogledu na Varaždin i okolicu. Kratka vožnja do Varaždina i razgled sa stručnim vodstvom, županijskog središta s brojnim zanimljivim palačama, crkvama i trgovima. Kraće slobodno vrijeme za osvježenje te odlazak na  rafting safari na rijeci Dravi. Uživanje u dvosatnom spuštanju Dravom uz skipera i svu potrebnu opremu. Rastanak s gostima i povratak kućama u kasnim popodnevnim satima.


CIJENA ARANŽMANA ZA INDIVIDUALCE (MIN. 2 OSOBE): 2.600,00 kn po osobi

CIJENA ARANŽMANA ZA GRUPE OD MIN. 20 OSOBA: 1.700,00 KN po osobi


 Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u Evinoj kući u Ivancu na bazi dva noćenja

ili za grupe u hotelu Orion 3* na bazi 2 polupansiona u 1/2 sobama

licencirano stručno vodstvo za sva 3 dana i sve lokalitete

ulaznicu za kompleks dvorca Trakošćan

spuštanje paraglidingom s Ivanščice

ručak u planinarskom domu na Ivanščici

ulaznicu za Lončarski obrt Mecena s prezentacijom

ulaznicu za ranch Chivas s jahanjem konja

ručak u restoranu Zlatne gorice

rafting safari na Dravi s kompletnom opremom

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa te pdv

 


Cijena ne uključuje:

prijevoz autobusom ili automobilom


Više informacija o hotelskom smještaju:

https://myvarazdinholiday.com/home/evina-kuca/

http://www.hotel-orion.hr/ 


 

Plaćanje:

 obročno, gotovinom, virmanski 


Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 24.02.2021.