Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ARBORETUM VOLČJI POTOK – TROJANE

Datum(i):

Cijena na upit

ARBORETUM VOLČJI POTOK – TROJANE


 

PROGRAM PUTA:

Polazak iz Ivanca, Varaždina i Čakovca u jutarnjim satima (6.00). Ugodna vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju do Trojana. Slobodno vrijeme za odmor i jutarnju kavu. Nastavak vožnje do arboretuma Volčji potok koji se nalazi u blizini Ljubljane. Arboretum se prostire na 80 hektara površine na kojima se uzgaja oko 2.500 vrsta biljaka zasađenih u pejsažnom stilu. Tu se mogu vidjeti i rijetke životne zajednice. Na proljeće u arboretumu cvjeta preko 2 milijuna tulipana u više od 250 vrsta. Svake godine nabavljaju se svježe lukovice iz Nizozemske, a pejsažni stručnjaci sade ih tako da svi cvjetaju u isto vrijeme u različitim kompozicijama raspoređenima po cijelom arboretumu. U sklopu arboretuma nalazi se kavana Ljetni vrt te stalna izložba skulptura Janeza Boljke. Tijekom cvatnje tulipana organizirana je izložba vrtlarstva, rasadništva i vrtne opreme. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepotama arbretuma. Povratak prema kućama planiran je u poslijepodnevnim satima prema dogovoru uz stajanje u Trojanama. Mogućnost za osvježenje, večeru i kupovinu poznatih Trojanskih krafni. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj i dolazak na mjesta polaska u večernjim satima.

 


 

CIJENA ARANŽMANA: na upit


 

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

razglede prema programu

ulaznicu u arboretum Volčji potok (8,50 €)

licenciranu stručno pratnju i vodstvo tijekom putovanja

osiguranje od nezgode u autobusu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

organizaciju i provedbu aranžmana

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


 

 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

Osoba za kontakt: Tihomir Golub 091 508 8248


 

Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene itinerara, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 17.12.2017.