Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

Podno gore Ivanščice

Datum(i): Prema dogovoru

Cijena na upit


PROGRAM PUTOVANJA:

1. Tag: … – IVANEC – IVANEČKA ŽELJEZNICA – IVANEC

Dolazak u Ivanec, susret s lokalnim vodičem te vožnja do obližnjeg naselja Horvatsko i hotela Orion. Smještaj u hotel. Kratak odmor te vožnja do Ivanečke Željeznice, malog zaseoka podno planine Ivanščice, poznatog i kao zeleni raj za izletnike. Ivanečke šume poznate su po bogatstvu gljivama, a jednom godišnje organizira se i tradicionalna „Ivanečka gljivarijada“ na koju dolaze gljivari iz cijele Hrvatske. Za grupu je organiziran odlazak u šumu uz stručne vodiče i poznavaoce gljiva. Uživanje u prirodi, druženje i branje gljiva u trajanju cca. 4 sata. Povratak prema hotelu u kasnim poslijepodnevnim satima. Večera, noćenje.


 

2. Tag: IVANEC – PRIGOREC – IVANEC

Doručak. Odjava iz hotela te vožnja do Prigorca, malog sela podno planine Ivanščice. Zaustavljanje kod Friščićevog mlina, jednog od malobrojnih na našem području ali još uvijek aktivnog. Uz kratku edukaciju mlinara, posjetiteljima se prikazuje način pretvaranja žita u brašno. Mogućnost kupnje friško mljevenog brašna. Nastavak vožnje do obližnjeg izletišta i skijališta „Jarki“ koje se nalazi na samim obroncima Ivanščice. Ovisno o vremenskim prilikama za goste će se organizirati druženje i boravak u prirodi (kartanje, kuglanje, šetnja do skrivenih prirodnih izvora Ivanečki zviri, Šumi ili Žgano vino…). Ručak uz zagorske muzikaše. Slobodno vrijeme za druženje i ples. Povratak kućama u popodnevnim satima prema dogovoru s grupom.


 

CIJENA ARANŽMANA: na upit, ovisno o broju putnika


 

Cijena aranžmana uključuje:

smještaj u hotelu Orion 3* na bazi 1 polupansiona u 1/2 i 1/3 i 1/4 sobama

ručak uz muziku i neograničeno piće na izletištu Jarki (sokovi, domaće vino i rakija)

licenciranog turističkog pratitelja za cijelo vrijeme boravka grupe

stručne vodiče i poznavaoce gljiva

razgled Friščićevog mlina u Prigorcu

osiguranje od nezgode

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa


 

Cijena aranžmana ne uključuje: prijevoz turističkim autobusom


 

Cijena aranžmana ovisi o broju putnika. Po potrebi, moguće su izmjene programa prema prethodnom dogovoru s grupom. Više informacija o hotelskom smještaju: http://www.hotel-orion.hr/ Agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours.


 

 

Osoba za kontakt:

Tihomir Golub 091/ 508 - 8248