Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

Radionica za djecu: "Ivanečki vitezovi – spasimo princezu!"

Datum(i): Prema dogovoru

Cijena na upit


 

 

Dolazak u Ivanec te vožnja do Prigorca, malog sela podno planine Ivanščice. Zaustavljanje kod Friščićevog mlina, jednog od malobrojnih na našem području ali još uvijek aktivnog. Uz kratku edukaciju mlinara, posjetiteljima se prikazuje način pretvaranja žita u brašno. Slijedi nastavak vožnje do obližnjeg izletišta „Jarki“ koje se nalazi na samim obroncima planine Ivanščice. Predviđen je poludnevni boravak i igra u prirodi s animatorima. Uključivanje učenika u radionicu „Ivanečki vitezovi-spasimo princezu!“, gdje djeca kostimirani u male ivanečke vitezove, bolničarke i lovokradice kroz igru oslobađaju zarobljenu princezu. U igru su uključene interaktivne sposobnosti djece: pregovaranja između vitezova i lovokradica uz posrednika (kostimirani vodič), „borbe“ gumenim mačevima, pokušaji oslobađanja princeze zamjenom za zlatnike, odjeću i dr. Cijela igra rezultira komičnim situacijama i vrlo veselim scenama kao npr. prijevoz „ranjenika“ u tačkima. Kostimirani vodič-animator vodi cijelu igru, a djeca uče kako bez borbe doći do pobjede na obostrano zadovoljstvo. Nakon spašavanja princeze, svi zajedno se okupljaju za stolom i uživaju u viteškom ručku u prirodi, a spašena princeza u znak zahvale časti sve sudionike sokovima.


CIJENA ARANŽMANA: na upit, ovisno o broju putnika Cijena aranžmana uključuje:

kostimiranog licenciranog turističkog vodiča ili animatora

troškove pedagoške pratnje

sudjelovanje u radionici i najam kostima za sve sudionike radionice

viteški ručak te sok za vrijeme ručka u neograničenim količinama

neograničeno korištenje dječjeg igrališta

osiguranje od nezgode

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa


Cijena aranžmana ne uključuje:

prijevoz turističkim autobusom licenciranim za prijevoz djece


 

Opis radionice: u radionici sudjeluje cijela grupa. Prije početka igre grupa se dijeli na: Ivanečke vitezove, princezu, lovokradice i bolničare, ovisno o veličini grupe. Svako dijete dobiva svoju opremu (vitezovi – plašteve, gumene mačeve, štitove, kacige, bolničarke – kapice, haljinice s crvenim križem, plastična nosila, lovokradice - gumene mačeve i odjeću, princeza – haljinicu i krunu). Cijelu radionicu vodi kostimirani turistički vodič ili pratitelj iz agencije.


Ciljevi radionice: boravak u prirodi, međusobna interakcija, razvoj glumačkih sposobnosti


Ciljne skupine: vrtićke skupine i učenici osnovnih škola

Cijena aranžmana ovisi o broju djece i pratitelja iz vrtića ili škole. Po potrebi, moguće su izmjene programa prema dogovoru s grupom. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti.


Osoba za kontakt:

Tihomir Golub 091/ 508 - 8248