Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U KLAGENFURTU I VELDENU

Datum(i): 21. 12. 2019.

Cijena od 170,00 kn

ADVENT U KLAGENFURTU I VELDENU

UZ POSJET MINIMUNDUSU


PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa iz mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju preko Maribora i Dravograda uz rijeku Dravu do Austrije i Klagenfurta s kraćim usputnim zaustavljanjem prema potrebi. Dolazak u KLAGENFURT oko 10:00 sati. Po dolasku, razgled kulturno povijesnih znamenitosti grada čija barokna jezgra podsjeća na Varaždin. Upoznavanje znamenitosti i legendi uz koje je povezana povijest grada: stari i novi trg, stara i nova gradska vijećnica, kazalište, crkva Sv. Egida, uršulinska crkva i samostan, katedrala... Nakon razgleda slobodno vrijeme za vlastito otkrivanje grada, šetnju, kupovinu u shopping centru Arcaden ili posjet božićnom sajmu u srcu grada. Slijedi nastavak vožnje uz jezero Wörthersee do poznatog Minimundusa, svijeta u malom (uz doplatu). Slobodno vrijeme (1,5 do 2 sata) za šetnju po svijetu i razgled minijatura. Nastavak vožnje do gradića VELDENA. Advent u Veldenu očarava posjetitelje plutajućim adventskim vijencem u zaljevu ispred dvorca i betlehemskim jaslicama u prirodnoj veličini, kao i anđeoskom slastičarnicom, poštom za božićne čestitke, igraonicom za djecu i brodom anđela „Santa Lucia“. Kraća šetnja gradom i upoznavanje s najvažnijim znamenitostima te slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ugođaju. Povratak oko 19:00 sati kroz Austriju i Sloveniju uz kraći odmor na putu. Dolazak je planiran u večernjim satima, do ponoći.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 170,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:
prijevoz modernim turističkim autobusom

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku
sve razglede prema programu
jamčevno osiguranje
osiguranje od odgovornosti organizatora
troškove organizacije i izvršenja programa

Cijena aranžmana ne uključuje:
troškove osobnih narudžbi

                      posjet fakultativnim sadržajima

ulaznicu za Minimundus (cijena za grupe 20+): odrasli 11,00 eura, a djeca od 6 do 15 godina 6,00 eura)

Plaćanje: gotovina, kartice

 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 09.10.2019.