Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE S PRIJEVOZOM - VIS - HOTEL ISSA 3*

Datum(i): 15. - 21. 07. 2022.

Cijena od 2.799,00 kn

OTOK VIS – HOTEL ISSA 3*

7 DANA, 6 NOĆENJA – POLUPANSION

15. – 21. 07. 2022.


Hotel ISSA*** nalazi se u gradu Visu na otoku Visu pored poluotoka Prirovo, u neposrednoj blizini starih zidina drevnog grada Isse, okružen stoljetnim palmama i aromatičnim mediteranskim biljem. Hotel je udaljen 800 metara od centra grada Visa. Izvanredan zemljopisni položaj čini otok Vis područjem najblaže i najugodnije klime u Republici Hrvatskoj, što pogoduje razvoju bogate i bujne mediteranske vegetacije, palmi, rogača, limuna i vinove loze. Otok je povezan redovnim trajektnim i katamaranskim linijama sa Splitom.

U blizini hotela Issa nalazi se teren za mini golf, a na 100 metara od objekta na raspolaganju su sportsko-rekreacijski centar s 4 teniska terena, terenom za odbojku, te višenamjenskim igralištima. U blizini hotela se nalazi zanimljivi vojni sadržaji iz vremena JNA.


Sadržaji hotela: hotel raspolaže sa 128 smještajnih jedinica. Neki od sadržaja koje hotel nudi su hotelski restoran s uslugom buffet doručka i buffet večere, aperitiv bar, TV salon, besplatno parkiralište, Internet kutak, sef na recepciji, mini golf.


Plaža: ispred hotela, betonirano-šljunčana, pogodna za djecu i starije osobe, ostale šljunčane i pješčane plaže na koje se dolazi pješice ili brodicama.


Sobe: dvokrevetne ili trokrevetne, s balkonom i pogledom na park, SAT TV, telefon, tuš/WC, sušilo za kosu.


Usluga prehrane: polupansion; doručak i večera švedski stol, bogati izbor jela i za vegetarijance.


CIJENA ARANŽMANA S PRIJEVOZOM: 2.799,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom iz Varaždin i Koprivnice  do Splita i trajektne luke te povratak na ista mjesta, voditelja putovanja tijekom putovanja, prijevoz trajektom Split – Vis – Split, smještaj u dvokrevetnoj sobi s pogledom na park, balkonom i ventilatorom na bazi 6 polupansiona, boravišnu pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak i pdv


DOPLATE:

jednokrevetna soba – 1.200,00 kn


POPUSTI:

smještaj na 3. ležaju u 1/3 sobi – 300,00 kn


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 800,00 kn po osobi

 


Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 800,00 kn prilikom rezervacije, ostatak minimalno 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 28. 01. 2022.