Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

CRIKVENICA I SELCE

Datum(i): 29. 05. 2021.

Cijena od 150,00 kn

CRIKVENICA I SELCE


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Čakovca, Varaždina i Ivanca te ostalih mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja autocestom prema Crikvenici i Selcu uz kraću pauzu na putu. Mogućnost za razgled znamenitosti Crikvenice i Selca te šetnju gradom… Slobodno vrijeme za ručak i kavu te kupanje za one hrabrije. Povratak prema mjestima polaska u poslijepodnevnim satima uz pauzu putem. Dolazak se očekuje u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 150,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom ili kombi vozilom za 8 putnika

licenciranog turističkog voditelja putovanja

razglede prema programu

osiguranje od odgovornosti organizatora

jamčevno osiguranje

troškove organizacije putovanja i pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 30 ili 8 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti.  Datum izrade aranžmana: 01. 03. 2021.