Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE S PRIJEVOZOM - VIS - HOTEL ISSA 3*

Datum(i): 26. 06. - 03. 07. 2021.

Cijena od 2.850,00 kn

OTOK VIS – HOTEL ISSA 3*

8 DANA, 7 NOĆENJA – POLUPANSION

26. 06. – 03. 07. 2021.


Hotel ISSA*** nalazi se u gradu Visu na otoku Visu pored poluotoka Prirovo, u neposrednoj blizini starih zidina drevnog grada Isse, okružen stoljetnim palmama i aromatičnim mediteranskim biljem. Hotel je udaljen 800 metara od centra grada Visa. Izvanredan zemljopisni položaj čini otok Vis područjem najblaže i najugodnije klime u Republici Hrvatskoj, što pogoduje razvoju bogate i bujne mediteranske vegetacije, palmi, rogača, limuna i vinove loze. Otok je povezan redovnim trajektnim i katamaranskim linijama sa Splitom.

U blizini hotela Issa nalazi se teren za mini golf, a na 100 metara od objekta na raspolaganju su sportsko-rekreacijski centar s 4 teniska terena, terenom za odbojku, te višenamjenskim igralištima. U blizini hotela se nalazi zanimljivi vojni sadržaji iz vremena JNA.


Sadržaji hotela: hotel raspolaže sa 128 smještajnih jedinica. Neki od sadržaja koje hotel nudi su hotelski restoran s uslugom buffet doručka i buffet večere, aperitiv bar, TV salon, besplatno parkiralište, Internet kutak, sef na recepciji, mini golf.


Plaža: ispred hotela, betonirano-šljunčana, pogodna za djecu i starije osobe, ostale šljunčane i pješčane plaže na koje se dolazi pješice ili brodicama.


Sobe: dvokrevetne ili trokrevetne, s balkonom i klimom, pogled na park ili more, SAT TV, telefon, tuš/WC, sušilo za kosu.


Usluga prehrane: polupansion; doručak i večera švedski stol, bogati izbor jela i za vegetarijance.


CIJENA ARANŽMANA S PRIJEVOZOM: 2.850,00 kn


 

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom iz Čakovca, Varaždina i Ivanca do Splita i trajektne luke te povratak na ista mjesta, voditelja putovanja tijekom putovanja i boravka, prijevoz trajektom Split – Vis – Split, smještaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama s pogledom na park, balkonom i klimom na bazi 7 polupansiona, boravišnu pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak i pdv


DOPLATE:

jednokrevetna soba – 1.050,00 kn, soba s pogledom na more – 200,00 kn


POPUSTI:

dijete do 12 g. uz dvije odrasle osobe plaća cijeli aranžman 900,00 kn

dijete do 12 g. uz jednu odraslu osobu plaća cijeli aranžman 2.300,00 kn

cijena za odraslu osobu na 3. ležaju u 1/3 sobi – 2.500,00 kn


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


 

REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 600,00 kn po osobi.


 

ZA JEDNOKRATNO PLAĆANJE DO 31. 03. 2021. odobravamo popust od 150,00 kn po osobi


 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 20 % prilikom rezervacije, ostatak minimalno  21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 18.12.2020.