Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE S PRIJEVOZOM - OTOK KORČULA

Datum(i): 09. - 16. 07. 2022.

Cijena od 2.999,00 kn

VELA LUKA NA OTOKU KORČULI 

HOTEL ADRIA 3*

8 DANA, 7 NOĆENJA – ALL INCLUSIVE

09. – 16. 07. 2022.


Hotel Adria 3* nalazi se na slikovitoj lokaciji na morskom ulazu u Velu Luku na otoku Korčuli i pruža prekrasan pogled na Jadransko more i mirne uvale otoka Korčule. Okružen je borovima i maslinama, a oko hotela nalaze se brojne šetnice kroz prirodu.  Gostima je dostupna privatna hotelska plaža. U hotelskom restoranu poslužuju se jela sredozemne i domaće kuhinje. U okviru objekta gosti se mogu razonoditi uz glazbu uživo i zabavni program. Središte Vele Luke udaljeno je 2,5 km šetnicom uz more. Brodski taksi nudi 6 linija dnevno koje plove do Vele Luke i natrag.


All inclusive usluga: doručak, ručak i večera švedski stol, glazba uživo na terasi, neograničena konzumacija pića (3 negazirane i 3 gazirane vrste sokova, točeno pivo, crno i bijelo vino, kava, bijela kava, cappuccino), all inclusive bar od 10:00 do 22:00 sata (3 negazirane i 3 gazirane vrste sokova, domaća jaka alkoholna pića, točeno pivo, crno i bijelo vino) popodnevni snack i kava.


Sobe: dvokrevetne sobe s pogledom na more ili s pogledom na park, klima, WC/tuš, SAT TV.


Sadržaji hotela: recepcija, vanjski bazen sa ležaljkama, dječji bazen, 2 teniska terena, sadržaji za odbojku na pijesku i stolni tenis, animacija na terasi hotela nekoliko puta kroz dan, Wi-Fi, glazba uživo i zabavni program u večernjim satima.


 Plaža: plaža ispred hotela, šljunčana i betonirana.


CIJENA ARANŽMANA S PRIJEVOZOM: 2.999,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom iz Čakovca, Varaždina i Ivanca do Splita i trajektne luke te povratak na ista mjesta, prijevoz trajektom Split – Vela Luka – Split, transfer od trajektne luke u Veloj Luci do hotela te povratak, voditelja putovanja tijekom putovanja i boravka, smještaj u hotelu Adria 3* u dvokrevetnim sobama s pogledom na park na bazi 7 noćenja s all inclusive uslugom, večernju animaciju uz muziku na terasi hotela minimalno 2 puta tjedno, korištenje vanjskog bazena i ležaljki uz bazen, Wi-fi, odlazak s pratiteljem u šetnju Velom Lukom i odlazak do groba Olivera Dragojevića, boravišnu pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak, PDV


DOPLATE:

 jednokrevetna soba – 1.400,00 kn

soba s pogledom na park i balkonom - 300,00 kn po osobi

soba s pogledom na more i balkonom - 450,00 kn po osobi


POPUSTI:

 dijete do 6 g. smješteno u krevetu s roditeljima (2 odrasle osobe) plaća cijeli aranžman 700,00 kn

dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe - 500,00 kn


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 600,00 kn po osobi.


 

ZA JEDNOKRATNO GOTOVINSKO ILI VIRMANSKO PLAĆANJE do 31. 03. 2022. oodbaravamo popust od 150,00 kn po osobi.


 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 600,00 kn prilikom rezervacije, ostatak minimalno 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 16.12.2021.