Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE

Datum(i):

Cijena od 499,00 kn

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE


1. dan: IVANEC VARAŽDIN – MEĐUGORJE

Polazak autobusa iz Ivanca i Varaždina u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Hercegovinu do Međugorja uz kraća zaustavljanja po potrebi putnika.

2. dan:  MEĐUGORJE

Dolazak u MEĐUGORJE u ranim jutarnjim satima. Kraće zaustavljanje kod župne crkve za pozdrav Gospi i osvježenje i pripremu za pješaćenje na brda Križevac i Podbrdo. Vožnja autobusom u podnožje Križevca. Zajednički uspon na brdo Križevac uz pobožnost Križnoga puta. Nakon povratka s Križevca, prilika za kraće osvježenje i odmor te vožnja autobusom do Brda ukazanja. Uspon na Brdo ukazanja uz molitvu krunice i slobodno vrijeme za molitvu i pobožnosti. Vožnja autobusom do centra Međugorja. Smještaj u obiteljski pansion u blizini crkve. Prilika za odmor i osvježenje te slobodno vrijeme za vlastite programe. Mogućnost za ispovijed. Molitva Svete Krunice i večernja Sveta Misa (18.00 sati). Mogućnost za odlazak na noćno klanjanje. Večera. Noćenje. 

3. dan: MEĐUGORJE – ŠIBENIK – VARAŽDIN – IVANEC

Doručak. Odjava iz pansiona. Slobodno vrijeme za vlastite potrebe, pobožnosti i kupovinu suvenira. Odlazak na sv. Misu u 11.00 sati. Nakon sv. Mise, prilika za osvježenje i pripremu za povratak. Vožnja kroz Hercegovinu i Hrvatsku do Šibenika. Razgled grada uz stručno vodstvo: katedrala sv. Jakova, stara gradska jezgra, tvrđava sv. Mihovila... Nastavak vožnje prema  Varaždinu i Ivancu uz pauze putem. Dolazak na mjesta polaska u kasnim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 499,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

smještaj u pansionu u centru Međugorja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 1 polupansiona

licenciranog turističkog pratitelja, stručno vođenje u Međugorju i tijekom putovanja

turističku taksu u Međugorju

lokalno stručno vodstvo u Šibeniku

jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

 

Doplate:

jednokrevetna soba - 100,00 kn

putno zdravstveno osiguranje - 20,00 kn


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 20. 05. 2020.