Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

Oktoberfest 2 dana

Datum(i):

Cijena na upit

1.dan   ZAGREB – MÜNCHEN

Polazak autobusa je u 01:30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-505). Vožnja kroz Sloveniju, Austriju, Njemačku sve do Münchena. Dolazak u grad predviđen je u jutarnjim satima. Slijedi razgled grada: KÖNIGSPLATZ, LEOPOLDSTRASSE, MARIENPLATZ, KARLPLATZ, PLATZL, SCHWABING,... Odlazak na Oktoberfest! Prost! Živjeli! Oko 20:00 sati odlazak u hotel u okolici Münchena. Smještaj u hotel. Noćenje.

2 dan   MÜNCHEN - ZAGREB

Doručak. Nakon doručka (oko 08:30 sati) odjava iz hotela i odlazak u München. Po dolasku prvo ćemo posjetiti Allianz Arenu, jednu od najmodernijih stadiona na svijetu smješten u sjevernom dijelu Münchena. Tvrtka Allianz je kupila pravo da stadion nosi njeno ime sljedećih 30 godina. Kada se igraju utakmice Lige prvaka stadion nosi ime München Arena, a za vrijeme Svjetskog prvenstva u nogometu, stadion je nosio ime FIFA WM-Stadion München, zbog zabrane Fife da stadioni koriste imena nekog sponzora.Dva profesionalna nogometna kluba iz Münchena se koriste ovim stadionom od sezone 2005./06. Slobodno vrijeme (šetnja, kava ili Oktoberfest). Polazak za Zagreb u 15:00 sati. Dolazak se očekuje  oko ponoći. 

 CIJENA ARANŽMANA: na upit

 

 Cijena aranžmana uključuje:
-prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
-1 noćenje s doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama u okolici Munchena
-turističkog pratitelja tijekom puta
-razgled Munchena
-jamčevno osiguranje
-troškove organizacije i prodaje aranžmana 

Cijena aranžmana ne uključuje: ulaznice za objekte koji se fakultativno posjećuju

Doplata: jednokrevetna soba – 250,00 kn, putno osiguranje

Plaćanje: mogućnost plaćanja u 2 obroka prema dogovoru!

Napomena: Hotel se nalazi u okolici Münchena. Boravak na Oktoberfestu je predviđen do 20:00 sati. Nakon toga je polazak autobusa za hotel. Oktoberfest radi do 23.00 sata. Doručak u hotelu je od 07.00-08.30 sati.Odjava iz hotela do 08:30 sati. Ukoliko se netko želi zadržati na Oktoberfestu, može ali uz vlastiti prijevoz do hotela, Taxi iznosi oko 140 eur.

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!

Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja. Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja. Upute i opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i Ugovora o poslovnoj suradnji.Odgovorni organizator: BRAVO PUTOVANJA d.o.o., HR-AB-01-080659793. Polica jamčevine br. 1500-172168705 uplaćena kod Allianz osiguranja.