Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ZELENI VIR - VRAŽJI PROLAZ

Datum(i): 07. 11. 2021.

Cijena od 190,00 kn

ZELENI VIR - VRAŽJI PROLAZ


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Varaždina i Ivanca u jutarnjim satima, prema dogovoru. Vožnja udobnim autobusom autocestom do Skrada i Broda na Kupi, uz kraće zaustavljanje prema potrebi grupe. Kraća šetnja uz potočić do Zelenog vira, zaštićenog rezervata prirode koji je ime dobio po špiljskom jezercu smaragdno zelene boje. Pauza za osvježenje u planinarskom domu. Nastavak šetnje do Vražjeg prolaza te razgled jednog od najljepših prirodnih fenomena u Hrvatskoj s prekrasnim kanjonom dugim 800 m kroz koji teče potok Jasle. Na kraju kanjona nalazi se spilja "Muževa hižica", duga čak 200 m u kojoj je pronađena i čovječja ribica. Povratak do planinarskog doma. Odlazak do slapa i male hidroelektrane. Nakon obilaska, slobodno vrijeme za odmor i druženje. Povratak je planiran u poslijepodnevnim satima prema dogovoru s grupom, uz pauzu putem. Dolazak se očekuje u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 190,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

licenciranog turističkog voditelja putovanja

razglede prema programu

ulaznicu za Zeleni vir i Vražji prolaz uz stručno vodstvo

osiguranje od odgovornosti organizatora

jamčevno osiguranje

troškove organizacije putovanja i pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 30 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 30. 09. 2021.