Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U LJUBLJANI

Datum(i): 08. 12. 2019.

Cijena od 160,00 kn
ADVENT U LJUBLJANI
PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Ugodna vožnja preko Ptuja i Slovenske Bistrice do Ljubljane uz zaustavljanje u Trojanama za osvježenje uz kavu i doručak po želji. Dolazak u Ljubljanu u prijepodnevnim satima. Uživajte u gradu harmonične mješavine baroka, secesije i novijih arhitektonskih stilova, katedrali, snažnom ljubljanskom zmaju, parku Tivoli i romantičnom tromostovlju i ostalim mostovima iznad rijeke sa sedam imena. Šetnja gradom: Prešernov trg, Centralna tržnica, Mjesni trg, Tromostovje, Katedrala, Kongresni trg, Mestni trg, Gradska vijećnica... Po želji grupe, uzbudljiva vožnja jedinstvenom uspinjačom do Starog grada, najupečatljivijeg simbola grada. Sa Starog grada ćete, kao na dlanu, uživati u pogledu na rijeku Ljubljanicu koja prolazi kroz Slovensku prijestolnicu i na cijeli grad. Povratak uspinjačom do centra grada. Slobodno vrijeme u centru grada za posjet Božićnom sajmu i uživanje u najpovoljnijem kuhanom vinu u regiji. Povratak prema Hrvatskoj je u kasnim poslijepodnevnim satima, oko 17:00 sati. Na povratku iz Ljubljane, pauza u restoranu u Trojanama za večeru ili krafne, a dolazak na mjesto polaska u kasnim večernjim satima.


 CIJENA ARANŽMANA: 160,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku

razglede prema programu

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja 


   Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobnih narudžbi, posjet fakultativnim sadržajima

večeru u Trojanama – oko 10 €

povratnu kartu za uspinjaču – 4 €, dvorac i uspinjača - 13 €


Plaćanje: gotovina, kartice


Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 09.10.2019.