Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U LJUBLJANI

Datum(i): 19. 12. 2020.

Cijena od 165,00 kn
ADVENT U LJUBLJANI
PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u 07:30 iz Ivanca, u 8:00 sati iz Varaždina. Vožnja u pravcu Ljubljane, glavnog grada Slovenije. Zaustavljanje kod BTC shopping centra. Slobodno vrijeme iskoristite za nezaobilazan predbožićni shopping u više od 450 trgovina. U podnevnim satima odlazak do centra Ljubljane. Slijedi pješačka tura u pratnji voditelja putovanja koja uključuje šetnju uz  najznačajnije znamenitosti: stari centar grada poznat po jedinstvenom arhitektonskom izgledu kojeg označavaju barokne i secesijske građevine i djela arhitekta Jože Plečnika, barokna zgrada gradske vijećnice, katedrala sv. Nikole, Zmajev most, Prešernov trg, Trostruki most... Slobodno vrijeme za šetnju prigodno ukrašenim ulicama i trgovima. Posjet štandovima s bogatom blagdanskom ponudom.  Preporučamo posjet Ljubljanskom gradu, srednjovjekovnom dvorcu koji se nadvija nad središtem grada.  Povratak u pravcu Hrvatske predviđen je oko 19.00 sati.


 CIJENA ARANŽMANA: 165,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz komfornim turističkim autobusom

voditelja putovanja tijekom putovanja i razgleda na hrvatskom jeziku

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

troškove organizacije i realizacije putovanja

 

   Cijena aranžmana ne uključuje:

ulaznice u muzeje i  objekte koji se posjećuju prema želji grupe ili individualno

osobne troškove

sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu


Plaćanje: gotovina, kartice


Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba.  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu.

Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.

Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.