Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE U HOTELU ADRIA 3*, VELA LUKA - 10 DANA

Datum(i): 06. - 15. 07. 2024.

Cijena od 729,00 €  / 5.492,65 kn

VELA LUKA NA OTOKU KORČULI 

HOTEL ADRIA 3*

10 DANA, 9 NOĆENJA – ALL INCLUSIVE

SOBE S POGLEDOM NA MORE I BALKONOM

*ponuda ne uključuje prijevoz*

06. - 15. 07. 2024.


Hotel Adria 3* nalazi se na slikovitoj lokaciji na morskom ulazu u Velu Luku na otoku Korčuli i pruža prekrasan pogled na Jadransko more i mirne uvale otoka Korčule. Okružen je borovima i maslinama, a oko hotela nalaze se brojne šetnice kroz prirodu.  Gostima je dostupna privatna hotelska plaža. U hotelskom restoranu poslužuju se jela sredozemne i domaće kuhinje. U okviru objekta gosti se mogu razonoditi uz glazbu uživo i zabavni program. Središte Vele Luke udaljeno je 2,5 km šetnicom uz more. Brodski taksi nudi 6 linija dnevno koje plove do Vele Luke i natrag.


All inclusive usluga: doručak, ručak i večera buffet uz uključena pića - topla pića: kava, čaj i sl. te sokovi uz doručak, a uz ostale obroke voda, negazirani sokovi, crno i bijelo vino i pivo. All inclusive bar od 10:00 do 22:00 sata - neograničena konzumacija pića (3 negazirane i 3 gazirane vrste sokova, domaća jaka alkoholna pića, točeno pivo, crno i bijelo vino), popodnevni snack i kava.


Sobe: dvokrevetne sobe s pogledom na more ili s pogledom na park, klima, WC/tuš, SAT TV.


Sadržaji hotela: recepcija, vanjski bazen sa ležaljkama, dječji bazen, 2 teniska terena, sadržaji za odbojku na pijesku i stolni tenis, animacija na terasi hotela nekoliko puta kroz dan, Wi-Fi, glazba uživo i zabavni program u večernjim satima.


 Plaža: plaža ispred hotela, šljunčana i betonirana.


CIJENA ARANŽMANA: 729,00 EUR PO OSOBI 


CIJENA UKLJUČUJE:

smještaj u hotelu Adria 3* u dvokrevetnim sobama s pogledom na more i balkonom na bazi 9 noćenja s all inclusive uslugom, večernju animaciju uz muziku na terasi hotela minimalno 2 puta tjedno, korištenje vanjskog bazena i ležaljki uz bazen, Wi-fi, turističku pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak


DOPLATE:

 jednokrevetna soba – 330,00 EUR

osiguranje od otkaza putovanja – 25,00 EUR


POPUSTI:

dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe  ima popust 120,00 EUR


CIJENA NE UKLJUČUJE (mogućnost organizacije sa grupom koja u to vrijeme boravi u hotelu – cijene su informativne): izlet brodom na otok Proizd – 15,00 €, izlet autobusom u grad Korčulu, sa vodstvom i degustacijom – 20,00 €


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 150,00 EUR po osobi.


Kalkulacija je izrađena za min. 2 putnika. Uvjeti plaćanja: 150,00 EUR prilikom rezervacije, ostatak minimalno 28 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja 20 dana prije početka u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000840) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1024853424). Datum izrade aranžmana: 23. 02. 2024.