Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE U VELOJ LUCI NA KORČULI - HOTEL ADRIA

Datum(i): 27. 08. - 03. 09. 2022.

Cijena od 2.399,00 kn

VELA LUKA NA OTOKU KORČULI 

HOTEL ADRIA 3*

8 DANA, 7 NOĆENJA – ALL INCLUSIVE

27.08. – 03. 09. 2022.


Hotel Adria 3* nalazi se na slikovitoj lokaciji na morskom ulazu u Velu Luku na otoku Korčuli i pruža prekrasan pogled na Jadransko more i mirne uvale otoka Korčule. Okružen je borovima i maslinama, a oko hotela nalaze se brojne šetnice kroz prirodu.  Gostima je dostupna privatna hotelska plaža. U hotelskom restoranu poslužuju se jela sredozemne i domaće kuhinje. U okviru objekta gosti se mogu razonoditi uz glazbu uživo i zabavni program. Središte Vele Luke udaljeno je 2,5 km šetnicom uz more. Brodski taksi nudi 6 linija dnevno koje plove do Vele Luke i natrag.


All inclusive usluga: doručak, ručak i večera švedski stol, glazba uživo na terasi, neograničena konzumacija pića (3 negazirane i 3 gazirane vrste sokova, točeno pivo, crno i bijelo vino, kava, bijela kava, cappuccino), all inclusive bar od 10:00 do 22:00 sata (3 negazirane i 3 gazirane vrste sokova, domaća jaka alkoholna pića, točeno pivo, crno i bijelo vino) popodnevni snack i kava.


Sobe: dvokrevetne sobe s pogledom na more ili s pogledom na park, klima, WC/tuš, SAT TV.


Sadržaji hotela: recepcija, vanjski bazen sa ležaljkama, dječji bazen, 2 teniska terena, sadržaji za odbojku na pijesku i stolni tenis, animacija na terasi hotela nekoliko puta kroz dan, Wi-Fi, glazba uživo i zabavni program u večernjim satima.


 Plaža: plaža ispred hotela, šljunčana i betonirana.


CIJENA :

soba s pogledom na park: 2.399,00 kn po osobi

soba s balkonom i pogledom na more: 2.599,00 kn po osobi


CIJENA UKLJUČUJE:

 smještaj u hotelu Adria 3* u dvokrevetnim sobama s pogledom na park ili s pogledom na more i balkonom na bazi 7 noćenja s all inclusive uslugom, večernju animaciju uz muziku na terasi hotela minimalno 2 puta tjedno, korištenje vanjskog bazena i ležaljki uz bazen, Wi-fi, boravišnu pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak, PDV


DOPLATE:

 jednokrevetna soba – 1.200,00 kn


POPUSTI:

dijete do 12 g. na pomoćnom ležaju uz dvije odrasle osobe - 500,00 kn


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 800,00 kn po osobi.


Kalkulacija je izrađena za min. 2 putnika. Uvjeti plaćanja: 800,00 kn prilikom rezervacije, ostatak minimalno 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000729) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1024402212). Datum izrade aranžmana: 16.05.2022.