Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

NOVA GODINA U SARAJEVU

Datum(i): 30. 12. 2021. - 01. 01. 2022.

Cijena od 740,00 kn

NOVA GODINA U SARAJEVU


30. 12. 2021. - 01. 01. 2022. 

1. DAN: ČAKOVEC VARAŽDIN – ZAGREB SARAJEVO

Polazak u 03.30h sa parkirališta kod dvorane graditeljske škole u Čakovcu, 04,00 sata sa parkirališta kod gradskih bazena z Varaždinu te 05.30h sa parkirališta kod hotela Zovko u Zagrebu (kod Pevexa). Slijedi ugodna vožnja kroz Hrvatsku i Bosnu do Sarajeva. Po dolasku u Sarajevo, odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Baščaršija, Sebilj, Gazi Husrev- begova džamija, Morića han. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za individualne programe. Odlazak u hotel, smještaj i noćenje.


 2. DAN: SARAJEVO – VRELO BOSNE

Doručak u hotelu. Odlazak do Vrela Bosne (ulaznica u cijeni), šetnja i kraća pauza. Povratak u hotel te slobodno vrijeme za uživanje u sadržajima hotela : zatvoreni bazeni, saune, fitness... Doček Nove godine u osobnom aranžmanu u nekom od mnogobrojnih kafića ili restorana ili mogućnost doplate za organizirani ALL INCLUSIVE DOČEK NOVE GODINE - GLAZBA U ŽIVO U HOTELU. SRETNA NOVA 2022 GODINA !!!! Noćenje.


3. DAN: SARAJEVO – ZAGREB – VARAŽDIN – ČAKOVEC

Kasni doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Polazak prema mjestu polaska preko Zenice - Doboja - Bosanskog Broda. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 740,00 kn po osobi


 Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja
smještaj u hotelu Hollywood 4* na Ilidži u Sarajevu na bazi 2 noćenja s doručkom u 1/2 (dvokrevetnim) sobama
korištenje bazena, saune i fitness centra hotela Hollywood
boravišnu pristojbu
ulaznicu za Vrelo Bosne
sve razglede prema programu
lokalnog vodiča za razgled Sarajeva
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
troškove organizacije i realizacije putovanja


Cijena ne uključuje:

troškove osobne potrošnje, ulaznice za objekte koji se posjećuju individualno


Doplate:

doplata za ALL INCLUSIVE VEČERU ZA DOČEK NOVE GODINE UZ GLAZBU UŽIVO - obavezna najava prilikom rezervacije - 350,00 kn (švedski stol s bogatim izborom domaćih i internacionalnih jela, neograničena konzumacija alkoholnih i bezalkoholnih pića)

 
doplata za polupansion - 75,00 kn

doplata za 1/1 sobu – 170,00 kn


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica i EU digitalna COVID potvrda: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika.  Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours d.o.o. i Travelego d.o.o.. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 15. 11. 2021.