Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U BRATISLAVI I BEČU - 2 DANA

Datum(i): 18. - 19. 12. 2021.

Cijena od 660,00 kn

ADVENT U BRATISLAVI I BEČU


18. - 19. 12. 2021. 

1. DAN: VARAŽDIN / ČAKOVEC – BRATISLAVA

Polazak autobusa u 5.00 sati s parkirališta kod gradskih bazena Varaždin i u 5.30 sati s parkirališta kod dvorane Graditeljske škole u Čakovcu. Vožnja kroz Hrvatsku, Mađarsku i Slovačku do Bratislave uz usputno zaustavljanje radi odmora. Nakon dolaska u Bratislavu slijedi razgled gradskih znamenitosti. U poslijepodnevnim satima slijedi smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za večernju šetnju gradom i uživanje u čarima adventa. Noćenje.


 2. DAN: BRATISLAVA - BEČ - ČAKOVEC / VARAŽDIN

Doručak i odjava iz hotela. Nastavak putovanja do Beča. Nakon dolaska slijedi panoramski razgled grada autobusom: Stadtpark, Opera, Hofburg, Gradska vijećnica, Votivkirche.... Slijedi šetnja centrom grada. Slobodno vrijeme za osobne programe i za uživanje u čarima adventa na Božićnom sajmu na Rathausplatzu. Odlazak do dvorca Schönbrunn. Posjet Božićnom sajmu ispred dvorca Schonbrunn. Odlazak iz Beča kasnijim poslijepodnevnim satima. Vožnja u pravcu Varaždina i Čakovca. Očekivani dolazak je u kasnim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 660,00 kn po osobi


 Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja
smještaj u hotelu Crown Plaza 4* na bazi jednog noćenja s doručkom
sve razglede prema programu
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
troškove organizacije i realizacije putovanja


Cijena ne uključuje:

troškove osobne potrošnje, ulaznice za objekte koji se posjećuju individualno


Doplata za jednokrevetnu sobu: 250,00 kn


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica i EU digitalna COVID potvrda: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika.  Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours d.o.o. i Travelego d.o.o.. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 15. 11. 2021.