Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U BUDIMPEŠTI - 2 DANA

Datum(i): 04. - 05. 12. 2021.

Cijena od 540,00 kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI


04. - 05. 12. 2021. 

1. DAN: VARAŽDIN / ČAKOVEC – BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa u 6.00 sati s parkirališta kod gradskih bazena u Varaždinu i u 6.30 sati s parkirališta kod dvorane Graditeljske škole Čakovec. Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku prema Budimpešti uz usputno zaustavljanje radi odmora. Nakon dolaska odlazak na Gellert brdo s kojeg se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Nastavak razgleda grada autobusom i pješice: Trg heroja, gradski park, Bazilika Sv. Stjepana, Opera, Andrasy ulica, Lančani most, most Slobode... Predlažemo vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju i kupovinu suvenira. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazimo prema hotelu. Smještaj u hotel, noćenje.


 2. DAN: BUDIMPEŠTA - ČAKOVEC / VARAŽDIN

Doručak. Odlazak na Budim te razgled kraljevskog dijela grada: Budimski dvor, kraljevska palača, barokne kuće, Matijina crkva, Ribarska tvrđava, Trg Sv. Trojstva i ostale znamenitosti... Slobodno vrijeme za individualni program. U poslijepodnevnim satima krećemo prema Čakovcu i Varaždinu. U povratku predlažemo večeru u tipičnoj mađarskoj čardi (uz doplatu).  Očekivani dolazak je u kasnijim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 540,00 kn po osobi


 Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu
voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja
smještaj u hotelu 4* (predviđeni hotel Novotel Budapest City) na bazi jednog noćenja s doručkom i boravišnu pristojbu
sve razglede prema programu
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana
osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu
troškove organizacije i realizacije putovanja


Cijena ne uključuje:

troškove osobne potrošnje, ulaznice za objekte koji se posjećuju individualno

vožnju brodom po Dunavu – 10 € (min 20 prijavljenih)
večeru u mađarskoj čardi – 20 € (min 20 prijavljenih)


Doplata za jednokrevetnu sobu: 229,00 kn


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica i EU digitalna COVID potvrda: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika.  Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours d.o.o. i Travelego d.o.o.. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 15. 11. 2021.