Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U ZAGREBU I MJUZIKL MAMMA MIA

Datum(i): 22. 12. 2021.

Cijena od 210,00 kn

ADVENT U ZAGREBU I

MJZIKL MAMMA MIA


 PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa u 15.00 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec i u 15.30 sati parkirališta kod groblja u Varaždinu. Vožnja autocestom do Zagreba. Nakon dolaska slijedi slobodno vrijeme za uživanje u adventskom ugođaju grada. U večernjim satima odlazak na mjuzikl Mamma Mia.

MAMMA MIA je prikazivana u više od četrdeset zemalja – ne smije se naravno zaobići nego istaknuti i Broadway na Manhhattanu – a svakim danom broj zemalja se uvećava. Do danas je MAMMA MIA vidjelo više od 54 milijuna ljudi i nije onda ni čudo što je musical imao prestižnu brzinu premijera, bržu nego i jedan musical u povijesti.  MAMMA MIA bila je najdugovječniji musical West End/Broadway u Las Vegasu. U Njemačkoj je na primjer MAMMA MIA dugo igrana istodobno čak u tri grada: Essenu, Hamburgu i Suttgartu. Slično je bilo ili jest i u Rusiji i Kini. Na cijelome svijetu o svakom trenutku je najmanje šest izvedbi musicala MAMMA MIA.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 210,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom

voditelja putovanja

razglede prema programu

ulaznicu za mjzikl Mamma Mia

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja te pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

fakultativne sadržaje

 

Plaćanje: gotovina, kartice, virman


 

VAŽNE INFORMACIJE

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.

Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.

Predviđene pauze tijekom vožnje okvirno su svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours d.o.o. i Travelego d.o.o.. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 05. 11. 2021.