Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

PUTEVIMA PANONSKOG MORNARA

Datum(i): 01. - 02. 05. 2021.

Cijena od 749,00 kn

PUTEVIMA PANONSKOG MORNARA


1. dan: VARAŽDIN – ZAGREB SRIJEMSKI KARLOVCI NOVI SAD

Polazak autobusa na izabranog mjesta. Vožnja u pravcu Vojvodine sa kraćim usputnim zaustavljanjima. Dolazak u Srijemske Karlovce, gradić nadomak Novog Sada u kojem je sklopljen mirovni ugovor između Svete lige i Osmanskog carstva i time okončan Veliki turski rat. Kraći razgled baroknog središta grada uz prekrasnu panoramu na rijeku Dunav. Slobodno vrijeme za raniji ručak. Polazak u pravcu Novog Sada uz zaustavljanje na tvrđi Petrovaradin. Kraći razgled te slobodno vrijeme za kavu. Odlazak autobusom do Novog groblja, posljednjeg počivališta Panonskog mornara uz kraće slobodno vrijeme. Smještaj u hotel 4*, vrijeme za odmor te odlazak ma organiziranu večeru uz glazbu (doplata) i okupljanje fanova. Povratak u hotel. Noćenje.

2. dan:  NOVI SAD ZAGREB VARAŽDIN

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela  i razgled grada u pratnji lokalnog turističkog vodiča. Panoramski razgled autobusom: Bulevar oslobođenja – glavna komercijalna zona grada, sinagoga, Srpsko narodno kazalište, SPENS – najveća sportska dvorana u Vojvodini…  te razgled pješice Dunavski park, Zmaj Jovina ulica – glavna pješačka zona, Vladičanski dvor….. Prilikom razgledavanja proći ćemo i prisjetiti se ulica i mjesta opjevanih u pjesmama legendarnog kantautora. Nakon razgleda slobodno vrijeme za ručak, odmor i osvježenje. Povratak prema mjestima polaska u poslijepodnevnim satima sa dolaskom u kasnim večernjim satima (do ponoći).


CIJENA ARANŽMANA: 799,00 kn po osobi

FIRST MINUTE CIJENA (DO 01.04.2021.): 749,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz visokopodnim  turističkim autobusom

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku tijekom putovanja i razgleda

smještaj u hotelu  4* u Novom Sadu, dvokrevetna soba na bazi 1 noćenja s doručkom

lokalnog turističkog vodiča za razgled grada Novog Sada

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

troškove organizacije i realizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

doplatu za jednokrevetnu sobu (ako osoba sama boravi u sobi) – 99,00 kn

organiziranu večeru u restoranu sa živom glazbom – 140, 00 kn  (doplata i prijava prilikom rezervacije aranžmana)  

boravišnu pristojbu u hotelu cca 1 € – plaćanje na recepciji hotela

dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, osobne troškove (piće, dodatni obroci, ulaznice za muzeje, karte za javni gradski prijevoz i sl.)


 MJESTA I VRIJEME POLASKA:

  • VARAŽDIN – 02:00 sati , parkiralište kod gradskih bazena
  • ZAGREB – 03:30 , parkiralište kod autobusnog kolodvora( Strojarska ulica)
  • SESVETE – 03:50 , benzinska postaja TIFON (nasuprot METROa)

Organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti).


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu. Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min. Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.