Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

SISAK I PP LONJSKO POLJE

Datum(i): 21. 11. 2021.

Cijena od 190,00 kn

SISAK I PARK PRIRODE LONJSKO POLJE


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Varaždina i Ivanca u jutarnjim satima. Vožnja autocestom u pravcu Zagreba i prema Sisku uz pauzu putem. Razgled grada i kulturno-povijesnih znamenitosti uz lokalno stručno vodstvo: arheološki park „Siscia“, Stari grad, Crkva sv. Križa, Stari most, stara gradska jezgra s trgovačkim kućama i palačama… Kraće slobodno vrijeme za osvježenje. Nastavak vožnje do PP Lonjsko polje. Susret s vodičem te sudjelovanje u programu razgleda parka: vožnja čamcem na solarni pogon ili plovilom Vodomar po rijeci Savi ili Strug, priča o selu graditeljske baštine – Krapju, priča o bijeloj rodi, priča o posavskom konju, posjet etno zbirci, šetnja Stazom graničara i obilazak ornitološkog rezervata u Krapju, šetnja Stazom Posavaca u Čigoču i Koščevom stazom u Repušnici, šetnja u retenciji Lonjskoga polja (Mužilovčica) gdje nesmetano pasu konji, krave i svinje. Povratak u edukativni centar, mogućnost kupovine suvenira u suvenirnici i vrijeme za osvježenje. Mogućnost kupovine brojnih domaćih proizvoda. Povratak prema mjestima polaska u popodnevnim satima uz pauzu na putu. Dolazak se očekuje u kasnim poslijepodnevnim satima.


CIJENA ARANŽMANA: od 190,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

rprijevoz kvalitetnim turističkim autobusom ili kombi vozilom za 8 osoba

sve razglede prema programu

licenciranog turističkog pratitelja

lokalno stručno vodstvo u Sisku

ulaznicu za Lonjsko polje – edukativni program uz stručno vodstvo

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa te pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 30 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 30. 09. 2021.