Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ZAŠTIĆENI KANJON KAMAČNIK

Datum(i): 24. 10. 2021.

Cijena od 190,00 kn

ZAŠTIĆENI KANJON KAMAČNIK


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Čakovca, Varaždina i Ivanca prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja autobusom u smjeru Gorskog kotara, uz pauzu na putu za osvježenje, do Vrbovskog, jednog od najstarijih goranskih naselja. Ulaz u kanjon Kamačnik. Kanjon Kamačnik je značajni krajobraz izuzetne ljepote, a od izvora do ušća dužina je oko 3km. Uz samu rječicu vodi pješačka staza, koja ide dijelom preko drvenih mostića te završava kod samog izvora Kamačnika, kraškog vrela koje se nalazi na 405 m nadmorske visine. Šetnja traje do tri sata. „U gornjem toku Kamačnika nalazi se poučno - didaktička staza, koja tumači prirodne značajke zaštićenog područja. Na šetnici uz potok Kamačnik postavljena je Panova staza, niz od pet zvučnih instalacija, osmišljena kao osjetilna (akustična) staza koja posjetiteljima pruža uvid u igru zvuka kao umjetničkog i edukativnog medija. Također, na šetnici je postavljena i botanička staza, na kojoj se posjetioci putem sadržaja info tabela mogu informirati i educirati o biljnom i životinjskom svijetu koji obitava na području Značajnog krajobraza Kamačnik.“ Na samom ušću smješten je ugostiteljski objekt “Kamačnik” koji gostima nudi odmor uz domaću prehranu i piće. Slobodno vrijeme za odmor i osvježenje ili ručak. Povratak prema mjestima polaska u poslijepodnevnim satima uz pauzu na putu. Dolazak u mjesta polaska u ranim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 190,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

licenciranog turističkog voditelja putovanja

ulaznicu za kanjon Kamačnik

jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja i pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata


Kalkulacija je izrađena za min. 30 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 30. 09. 2021.