Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE S PRIJEVOZOM - OTOK LASTOVO - HOTEL SOLITUDO***

Datum(i): 13. - 20. 08. 2022.

Cijena od 2.899,00 kn

OTOK LASTOVO – HOTEL SOLITUDO 3*

8 DANA, 7 NOĆENJA – POLUPANSION

13. - 20. 08. 2022.


Hotel Solitudo*** smješten je u malom mjestu Pasadur, na otoku Lastovu i jedini je hotel na tom najjužnijem naseljenom hrvatskom otoku u Jadranu. Hotel se nalazi na mjestu gdje se spajaju dvije najljepše uvale (Velo i Malo Lago). Okružen je gustom borovom šumom, prelijepim prirodnim plažama i kristalno čistim morem. U blizini hotela nalazi se i farma na kojoj se uzgajaju koze i razne vrste povrća na tradicionalan način. Hotel Solitudo idealan je izbor goste koji traže mir, čisto more, netaknutu prirodu i mogućnost aktivnog odmora.


Sadržaji hotela: hotel ima 76 soba sa 150 ležaja, uređenih u mediteranskom stilu i 12 luksuznih hotelskih apartmana. Neki od sadržaja koje hotel nudi su recepcija, mjenjačnica, aperitiv bar, restoran s terasom i prekrasnim pogledom na more, dalmatinska konoba s bogatim izborom dalmatinskih specijaliteta, mini shop, hotelska marina, ronilački centar sa školom ronjenja, piano bar, fitness, jacuzzi, sauna.


 

Dodatni sadržaji: preporučamo izlet kombijem do grada Lastova i odlazak do najviše točke otoka s prekrasnom panoramom na cijelo Lastovsko otočje i okolicu te izlet brodom oko otoka s uključenim autohtonim pićem i hranom s otoka.


Plaža: prelaskom preko malog mostića dolazi se na otočić Prežba na kojem se nalazi i hotelska plaža.


Sobe: dvokrevetne ili trokrevetne, s kupaonicom, klimom, pogledom na more, a neke i s balkonom, TV - om i mini hladnjakom.


Usluga prehrane: polupansion; obroci švedski stol doručak te izbor menija za večeru.


CIJENA ARANŽMANA S PRIJEVOZOM: 2.899,00 kn


CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom iz Čakovca, Varaždina i Ivanca do Splita i trajektne luke te povratak na ista mjesta, voditelja putovanja tijekom putovanja, prijevoz trajektom Split – Vela Luka – Ubli (Lastovo) – Vela Luka – Split, transfer iz luke do hotela i povratak, smještaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama s pogledom na more na bazi 7 polupansiona, boravišnu pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak i pdv.


DOPLATE:

jednokrevetna soba – 1.050,00 kn, soba s balkonom – 150,00 kn


POPUSTI:

dijete do 12 g. uz dvije odrasle osobe plaća cijeli aranžman 900,00 kn

popust za dijete do 12 g. uz jednu odraslu osobu - 400,00 kn

popust za dijete od 12 g. do 16 g. uz jednu odraslu osobu - 700,00 k

popust za odraslu osobu na 3. ležaju u 1/3 sobi – 250,00 kn


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


 

REZERVACIJE: sklapa se ugovor o putovanju i plaća avans u iznosu od 600,00 kn po osobi.


ZA JEDNOKRATNO PLAĆANJE DO 31. 03. 2022. odobravamo popust od 150,00 kn po osobi


Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 600,00 kn prilikom rezervacije, ostatak minimalno 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 16.12.2021.