Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U ČAZMI - IMANJE OBITELJI SALAJ

Datum(i): 29. 11. 2020.

Cijena od 135,00 kn

ADVENT U ČAZMI

NA IMANJU OBITELJI SALAJ


 PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak u 14:00 sati iz Ivanca, 14:30 iz Varaždina. Vožnja u pravcu Čazme, te dalje do imanja obitelji Salaj gdje Vas očekuje Božićna bajka koja je započela 2002. godine, kada je obitelj Salaj prvi puta okitila svoje imanje tisućama žaruljica. I ove godine zapaliti će više od  milijun lampica, koje postavljaju na biljke, drvene kućice, mostiće i ostale objekte na svom posjedu . Mnoge lampice raspoređene su tako da kreiraju određene oblike, pa se tako na imanju mogu pronaći sobovi sa saonicama, Djed božićnjak, čizmice, snjegovići, pahuljice... Za potpun ugođaj na cijelom imanju možete uživati u zvukovima tradicionalnih božićnih pjesama a sve to uz bogatu ugostiteljsku ponudu. Povratak sa imanja predviđen je oko 20:00 sati, sa dolaskom u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 135,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz komfornim turističkim autobusom

voditelja putovanja tijekom putovanja i razgleda

ulaznicu za imanje Salaj

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

troškove organizacije i realizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

ulaznice u muzeje i  objekte koji se posjećuju prema želji grupe ili individualno

osobne troškove

sve ostalo što izričajem nije navedeno u programu

 

Plaćanje: gotovina, kartice

 

Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba.  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska.Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu .

Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.

Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora