Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U BISERIMA DALMACIJE

Datum(i): 28. - 29. 11., 05. - 06. 12. i 12. - 13. 12. 2020.

Cijena od 650,00 kn

ADVENT U BISERIMA DALMACIJE

SPLIT - ŠIBENIK - ZADAR

datumi putovanja:

28. - 29. 11. 2020.

05. - 06. 12. 2020.

12. - 13. 12. 2020.


1. dan: VARAŽDIN –  ZAGREB SPLIT ŠIBENIK

Polazak iz Varaždina, Zagreba i drugih mjesta prema dogovoru u ranim jutarnjim satima (oko 6.00 sati). Vožnja kvalitetnim turističkim autobusom autocestom uz pauze na putu do Splita. Dolazak u Split malo iza podneva. Odlazak do centra grada i Splitske rive. Razgled grada uz lokalno stručno vodstvo: Dioklecijanova palača, stara gradska jezgra, Prokurative, Zlatna vrata, Grgur Ninski... Slobodno vrijeme za osvježenje, šetnju gradom i obilazak adventskih sajmova u gradu do oko 18.30 sati. Vožnja do Šibenika. Smještaj u hotel. Večera u hotelu. Noćenje. 

 

2. dan:  ŠIBENIK ZADAR ZAGREB VARAŽDIN

Kasniji doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak na Vrelo Bosne, poznato izletište znano kao prirodna oaza podno Igmana (ulaznica uključena u cijeni aranžmana). Slijedi odlazak u centar grada te slobodno vrijeme za ručak ili ostanak u hotelu te korištenje wellness centra (besplatno za goste hotela). Noćenje.

 


CIJENA ARANŽMANA: 650,00 kn po osobi


Cijena uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

smještaj u hotelu Mihovil 3* u Šibeniku u 1/2 i 1/3 sobama, na bazi 1 polupansiona (večera kompletan menu, a doručak samoposluživanje)

sve razglede prema programu

licencirano stručno vodstvo i voditelja putovanja

lokalno stručno vodstvo u Splitu, Šibeniku i Zadru

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i provedbe aranžmana te pdv

 

Cijena ne uključuje:

Troškove osobne potrošnje i fakultativne sadržaje


Doplata za jednokrevetnu sobu – 150,00 kn


  

Plaćanje: gotovina, virman

 

Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu .

Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.

Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.