Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

VINSKA TURA SLAVONIJOM I BARANJOM

Datum(i): 13. - 15. 11. 2020.

Cijena od 1.990,00 kn

VINSKA TURA SLAVONIJOM I BARANJOM


VRIJEME PUTOVANJA: 13. - 15. 11. 2020.


1. dan: VARAŽDIN – ZAGREB – PP KOPAČKI RIT

Polazak u vrijeme i sa mjesta prema dogovoru. Vožnja autocestom u pravcu Osijeka. Kraća šetnja osiječkom tvrđom uz pauzu za kavu. Nastavak puta u pravcu Baranje. Po dolasku smještaj u tradicionalno seosko domaćinstvo. Nakon kratke okrijepe domaćim proizvodima odlazak do nedalekog parka prirode Kopački rit. Sastanak s lokalnim vodičem i obilazak Parka prirode. Program obilaska obuhvaća prezentaciju parka, obilazak ZOO rezervata, vožnju brodom, obilazak kompleksa dvorca Tikveš, razgledavanje izložbe eksponata flore i faune Kopačkog rita u Bioekološkoj stanici, projekciju promo-filma o Kopačkom ritu. Povratak u smještaj, večera. Noćenje.


2. dan: BARANJSKA VINSKA TURA 

Kasniji doručak. Odlazak na baranjsku vinsku turu u kojoj ćemo upoznati kulturno povijesne, etnološke, gastro i naravno enološke znamenitosti Baranje. Put nas najprije vodi u Kneževe Vinograde. Tamo je još prije pet stoljeća ukopan podrum Belje, najveći i najimpozantniji vinski podrum u Baranji. Vođeni obilazak podruma uz degustaciju tri vrhunska vina. Nastavljamo prema Karancu, do poznatog restorana Baranjska kuća. Ručak i razgled "Ulice zaboravljenog vremena", koja se nalazi u sklopu restorana. Poslijepodne odlazak do Zmajevca. U tom baranjskom selu još iuvijek možemo vidjeti „gatore“, tradicionalne u zemlju ukopane podrume. U dva „surduka“ – usijeka (katoličkom i protestantskom) možemo i danas probati vrhunska vina. Degustacija tri vrste vina u podrumu Josić. Povratak u mjesto smještaja.Nakon kraćeg odmora dan ćemo završiti na večeri uz tamburaše.


3. dan: ĐAKOVO – ZAGREB – VARAŽDIN

Doručak. Odjava. Nastavak puta do Đakova. Šetnja gradom uz usputni razgled znamenitosti: đakovačka katedrala Sv. Petra, biskupski dvor, Strossmayerov trg, Strossmayerov perivoj...  Posjet Državnoj ergeli Đakovo, utemeljenoj 1506. godine. Razgled pastuharne koja se nalazi u samom centru grada, a u kojoj lipicanci prolaze dresuru i obuku za konjičke športove, terapeutsko jahanje, vožnju dvoprega i četveroprega te školu jahanja. Ručak u restoranu Sokak. Povratak u mjesto polaska u večernjim satima. 


CIJENA ARANŽMANA: 1.990,00 kn po osobi za 20 osoba


 Cijena aranžmana uključuje:

 

prijevoz komfornim turističkim autobusom

voditelja putovanja tijekom putovanja i razgleda

smještaj u tradicionalnom seoskom domaćinstvu na bazi 2 polupansiona ( jedna večera uz tamburaše)

tradicionalna zakuska domaćim narescima prvi dan putovanja

razgled Kopačkog rita u programu „Jesen u  Kopačkom ritu“ u trajanju od 2,5 sata

degustacija tri vrste vina u podrumu Belje u Kneževim Vinogradima

ručak (baranjski čobanac) u restoranu Baranjska kuća u Karancu

degustacija tri vrste vina u vinariji Josić u Zmajevcu

ulaznicu za posjet Državnoj ergeli Đakovo

ručak u restoranu Sokak u Đakovu

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

osiguranje od posljedica nesretnog slučaja u autobusu

troškove organizacije i realizacije putovanja


Uvjeti plaćanja: 25 % prilikom rezervacije, ostatak 14 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman

 

Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Cijena je izrađena na bazi 20 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu. Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr. Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti. Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min. Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu. Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916. Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.