Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

NOVA GODINA U SARAJEVU

Datum(i): 31. 12. 2020. - 02. 01. 2021.

Cijena od 949,00 kn

NOVA GODINA U SARAJEVU 


1. dan: HRVATSKA – SARAJEVO

Polasci:

  • iz Čakovca u 02.30 h s parkirališta kod dvorane GOC-a (Športska ulica)
  • iz Varaždina u 03.00 h s parkirališta kod gradskih bazena (Varteks)
  • iz Zagreba u 04.15 h s parkirališta kod gradskog Poglavarstva (Lisinski)

Vožnja autobusom u pravcu Slavonskog Broda i do Sarajeva uz usputna zaustavljanja prema potrebi. Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima te odlazak do Baščaršije i slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka, razgled grada - Baščaršija, Gazi Husrev-begova džamija, careva džamija, biblioteka, katolička katedrala, pravoslavna katedrala, vječna vatra... Nakon razgleda odlazak u hotel. Prijava u hotelu te vrijeme za odmor. Odlazak u vlastitom aranžmanu javnim prijevozom na doček koji se održava na mnogim trgovima i ulicama (očekujemo objavu izvođača na dočeku). Noćenje.


2. dan:  SARAJEVO VRELO BOSNE

Kasniji doručak u hotelu. Nakon doručka odlazak na Vrelo Bosne, poznato izletište znano kao prirodna oaza podno Igmana (ulaznica uključena u cijeni aranžmana). Slijedi odlazak u centar grada te slobodno vrijeme za ručak ili ostanak u hotelu te korištenje wellness centra (besplatno za goste hotela). Noćenje.

 

3. dan:  SARAJEVO TRAVNIK BANJA LUKA HRVATSKA

Doručak u hotelu. Nakon doručka vožnja u pravcu Travnika. Po dolasku u Travnik obilazak izletišta Plave vode te kraće vrijeme za odmor. Nastavak vožnje prema Banja Luci. Dolazak u Banja Luku u ranim podnevnim satima te slobodno vrijeme za ručak u jednom od mnogobrojnih restorana poznatih po “banjalučkim“ ćevapima. U kasnijim podnevnim satima povratak prema mjestima polaska. Dolazak na mjesta polaska u kasnim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 949,00 kn po osobi


Cijena uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom (DVD/TV, USB, CD-radio, klima)

smještaj u hotelu IBIS 4* (uključeno korištenje wellness-a, WiFi) na bazi 2 noćenja s doručkom

voditelja putovanja tijekom cijelog putovanja

lokalnog vodiča u Sarajevu

ulaznicu za Vrelo Bosne

osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja

osiguranje od posljedica nesretnog slučaja/nezgode u autobusu

troškove organizacije i provedbe aranžmana te pdv


Doplate: Jednokrevetna soba 329,00 kn 


 

Uvjeti plaćanja: 25 % prilikom rezervacije, ostatak 14 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman

 

Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica!

Ovogodišnji program na otvorenom odvijat će se prema preporukama stožera za javno zdravstvo grada Sarajeva, a za što organizator putovanja nije odgovoran!


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu. Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916. Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.