Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

LJETOVANJE S PRIJEVOZOM - VIS - HOTEL ISSA 3*

Datum(i): 19.- 26. 09. 2020.

Cijena od 2.499,00 kn

OTOK VIS – HOTEL ISSA 3*

8 DANA, 7 NOĆENJA – POLUPANSION

19. – 26. 09. 2020.


Hotel ISSA*** nalazi se u gradu Visu na otoku Visu pored poluotoka Prirovo, u neposrednoj blizini starih zidina drevnog grada Isse, okružen stoljetnim palmama i aromatičnim mediteranskim biljem. Hotel je udaljen 800 metara od centra grada Visa. Izvanredan zemljopisni položaj čini otok Vis područjem najblaže i najugodnije klime u Republici Hrvatskoj, što pogoduje razvoju bogate i bujne mediteranske vegetacije, palmi, rogača, limuna i vinove loze. Otok je povezan redovnim trajektnim i katamaranskim linijama sa Splitom.

U blizini hotela Issa nalazi se teren za mini golf, a na 100 metara od objekta na raspolaganju su sportsko-rekreacijski centar s 4 teniska terena, terenom za odbojku, te višenamjenskim igralištima. U blizini hotela se nalazi zanimljivi vojni sadržaji iz vremena JNA.


Sadržaji hotela: hotel raspolaže sa 128 smještajnih jedinica. Neki od sadržaja koje hotel nudi su hotelski restoran s uslugom buffet doručka i buffet večere, aperitiv bar, TV salon, besplatno parkiralište, Internet kutak, sef na recepciji, mini golf.


Plaža: ispred hotela, betonirano-šljunčana, pogodna za djecu i starije osobe, ostale šljunčane i pješčane plaže na koje se dolazi pješice ili brodicama.


Sobe: dvokrevetne ili trokrevetne, s balkonom, pogled na park, SAT TV, telefon, tuš/WC, sušilo za kosu.


Usluga prehrane: polupansion; obroci buffet doručak i buffet večera, bogati izbor jela i za vegetarijance.


CIJENA ARANŽMANA S PRIJEVOZOM: 2.499,00 kn


 

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom do Splita i povratak, voditelja putovanja tijekom putovanja i boravka, prijevoz trajektom Split – Vis – Split, smještaj u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama na bazi 7 polupansiona, boravišnu pristojbu, jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora putovanja, organizacijski trošak i pdv


DOPLATE:

jednokrevetna soba – 500,00 kn, ručak: 80,00 kn po danu (mogućnost organizacije jedino za veći dio grupe i sve dane) – 560,00 kn za 7 ručkova, soba s pogledom na more i klimom – 200,00 kn


POPUSTI:

dijete do 6 g. uz dvije odrasle osobe plaća cijeli aranžman 500,00 kn

dijete od 6 do 12 g. uz 2 odrasle osobe plaća cijeli aranžman 1.700,00 kn

cijena za odraslu osobu na 3. ležaju u 1/3 sobi – 2.250,00 kn


NAČIN PLAĆANJA: gotovinom, kreditnim karticama, virmanom, obročno prema dogovoru


Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak minimalno  21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 21.07.2020.