Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

DAN ŽENA U SARAJEVU S GIBONNIJEM

Datum(i): 07. - 08. 03. 2020.

Cijena od 659,00 kn

DAN ŽENA U SARAJEVU S GIBONNIJEM


1. dan: HRVATSKA – SARAJEVO

Polasci:

  • Varaždin - 04.00h s parkirališta kod gradskih bazena (Varteks)
  •  Zagreb - 05.15h s autobusnog kolodvora
  • Slavonski Brod - 07.30h benzinska postaja Tifon (nakon naplatnih kućica Sl. Brod zapad)

Vožnja do Sarajeva uz usputna zaustavljanja. Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima te odlazak do Baščaršije. Razgled grada - Bašćaršija, Gazi Husarev, Begova Džamija, Careva Džamija, Biblioteka, Katolička katedrala, Pravoslavna katedrala, vijećna vatra... Nakon razgleda slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka odlazak u hotel. Prijava u hotelu te vrijeme za odmor. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazak na Jahorinu na koncert Gibonnia. Nakon koncerta povratak u hotel te slobodno vrijeme za izlazak. Za putnike koji ne idu na koncert slobodna večer za individualan izlazak.

2. dan:  SARAJEVO HRVATSKA

Kasniji doručak u hotelu. Odjava iz hotela oko 11.30h, odlazak do Bašćaršije te slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i ručak u nekoj od poznatih ćevabdžinica. Oko 16.00h povratak prema mjestu polaska. Dolazak u mjesto polaska u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA S UKLJUČENOM ULAZNICOM ZA PARTER: 659,00 kn po osobi


NAPOMENA (za ovaj aranžman vrijede dodatni uvjeti):


Cijene UKLJUČUJU: voditelja putovanja, prijevoz, smještaj u hotelu 4* (Hotel Hollywood) na bazi 1 noćenja s doručkom u dvokrevetnoj (1/2) sobi, boravišnu taksu i osiguranje u hotelu, korištenje bazena i saune u Wellness centru hotela, WiFi u hotelu, te ulaznice za koncert (ako je odabrana), osiguranje od odgovornosti organizatora i jamčevno osiguranje
• Cijene se odnose na jedan aranžman sa smještajem u dvokrevetnoj (1/2) sobi
• Mogućnost rezervacije aranžmana za one koji imaju ulaznice - NA UPIT!

 

• Navedene cijene aranžmana vrijede do 01.03.2020.

• Doplate: Jednokrevetna soba 99,00 kn, putno zdravstveno osiguranje: 20,00 kn          

 

Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman

 

Organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti.