Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

DOČEK NOVE 2020. GODINE U BUDVI

Datum(i): 30. 12. 2019. - 02. 01. 2020.

Cijena od 1.199,00 kn

DOČEK NOVE 2020. GODINE U BUDVI

uz posjet Dubrovniku, otoku Sv. Stefan, Kotoru, Perastu, otoku Gospe od Škrpjela i Splitu


VRIJEME PUTOVANJA:

30. 12. 2019. – 02. 01. 2020.


1. dan: HRVATSKA

Polazak autobusa iz Varaždina, Zagreba, Splita i iz drugih mjesta prema dogovoru u večernjim / jutarnjim satima. Noćna vožnja autocestom do juga Hrvatske uz pauze na putu.


2. dan: NEUM – DUBROVNIK – BOKA KOTORSKA – BUDVA           

Doručak u vlastitom aranžmanu u Neumu i dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima. Šetnja Dubrovnikom i razgled znamenitosti uz stručno vodstvo i uživanje u novogodišnjem raspoloženju te mogućnost za kavu na Stradunu i šetnju zidinama ili vožnju žičarom do Srđa. Oko podneva odlazak iz Dubrovnika prema Crnoj Gori i Boki Kotorskoj. Ukrcavanje na trajekt na liniji Kamenari – Lepetane. Nastavak vožnje do. Panoramski pogled na hotel-otok sv. Stefan i vožnja do Budve. Upoznavanje s Budvom i panoramski razgled te smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor i spremanje za doček te večeru. Mogućnost za odlazak do budvanskih zidina gdje je organiziran doček uz koncert ili doček u nekom od hotela ili restorana uz glazbu uživo. SRETNA NOVA GODINA!!!


3. dan:  BUDVA – KOTOR – PERAST – OTOK GOSPE OD ŠKRPJELA – SVETI STEFAN – BUDVA

Kasni doručak. Oko podneva, vožnja Boka-kotorskim zaljevom do Perasta. Šetnja starim gradom Perastom i vožnja brodom do otoka i svetišta Gospe od Škrpjela. Razgled jednog od najljepših Marijanskih svetišta s vrijednim umjetničkim djelima i povijesnim muzejem. Vožnja autobusom do Kotora. Razgled najljepšeg grada u zaljevu Boke kotorske opasanog zidinama u kojem se nalaze brojne crkve i palače te katedrala sv. Tripuna. Nakon slobodnog vremena, Kraće slobodno vrijeme za vlastite potrebe. Povratak prema Budvanskoj rivijeri i panoramska vožnja do Svetog Stefana i do hotela u Budvi. Odlazak do starog grada Budve na reprizu dočeka uz koncert. Noćenje.


4. dan: BUDVA – SPLIT – HRVATSKA                       

Kasniji doručak. Oko 10:00 sati, odlazak iz hotela i ukrcavanje na trajekt na liniji Lepetane – Kamenari. Vožnja preko Herceg Novog do Hrvatske. Vožnja jugom Hrvatske do Splita. Jednosatna pauza za osvježenje, slobodno vrijeme za šetnju i večeru te nastavak putovanja uz pauzu na najljepšem europskom odmorištu kod Skradina i kasnije prema potrebi. Dolazak na mjesta polaska oko ponoći.


CIJENA ARANŽMANA: 1.199,00 kn po osobi 


 Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom i taxe za Dubrovnik i Split

smještaj u hotelu 3* u Budvi na bazi 2 noćenja s doručkom

sve razglede prema  programu

stručno vodstvo tijekom putovanja

lokalno stručno vodstvo u Dubrovniku

vožnju brodom i ulaznice za muzej te stručno vodstvo na otoku Gospe od Škrpjela

turističku taksu za Kotor

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti

troškove organizacije i provedbe putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobnih narudžbi

doplatu za jednokrevetnu sobu: 300,00 kn

doplatu za 2 večere: 200,00 kn

putno zdravstveno osiguranje: 30,00 kn

osiguranje od otkaza putovanja: 50,00 kn


 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 150,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 100,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 100,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Napomena: Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak do 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 30.10.2019.


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!