Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

BEOGRAD I NOVI SAD

Datum(i): 29. 11. - 01. 12. 2019.

Cijena od 999,00 kn

BEOGRAD - NOVI SAD


 1. dan: VARAŽDIN – BEOGRAD

Polazak autobusa iz Varaždina i drugih mjesta prema dogovoru u ranim jutarnjim satima. Vožnja udobnim turističkim autobusom u pravcu Slavonskog Broda do Beograda uz stajanja prema potrebi grupe. Odlazak do Avale i mogućnost odlaska na toranj s prekrasnim pogledom na Beograd i okolicu. Slobodno vrijeme za ručak. Panoramski razgled Beograda. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme do večere. Večera. Mogućnost odlaska na koncert Zdravka Čolića u Štark Areni ili odlazak na poznate beogradske splavove ili u Skadarliju. Noćenje. 


2. dan: BEOGRAD

Doručak. Panoramski razgled Beograda uz stručno vodstvo: Vrata Beograda, Beogradska arena, Sava centar, Velesajam, Dedinje… Nastavak razgleda grada u pratnji lokalnog vodiča: Knez Mihajlova ulica u kojoj se nalazi upečatljiva palača Srpske akademije znanosti i umjetnosti, Trg Republike, Narodno Kazalište, Narodni muzej, crkva Sv. Save, Trg Slavija, Parlament, Gradska Vijećnica, Terazije, Bijela i Kraljevska palača… Odlazak do tvrđave Kalemegdan – poznate beogradske tvrđave iz 18. st. s koje se pruža prekrasan panoramski pogled na Beograd i ušće rijeke Save u Dunav. Slobodno vrijeme za ručak, odmor i osvježenje. Povratak u hotel. Večera u hotelu. Noćenje.


3. dan:  BEOGRAD – NOVI SAD – VARAŽDIN

Doručak. Vožnja do Novog Sada i Petrovaradina – razgled jedne od najvećih sačuvanih tvrđava u Europi izgrađene tijekom 17. i 18. st., a ujedno i najveće utvrde na Dunavu. Slobodno vrijeme za osvježenje s prekrasnim pogledom na Dunav i Novi Sad. Nastavak razgleda Novog Sada: Dunavska ulica, Muzej Vojvodine, Saborna crkva, Vladičanski dvor bačke episkopije, Trg Slobode, Gradska vijećnica, katolička crkva Imena Marijina (katedrala), Srpsko narodno kazalište... Slobodno vrijeme za ručak i osvježenje. Povratak prema Hrvatskoj i mjestima polaska uz pauze prema potrebi. Dolazak na mjesta polaska se očekuje u kasnim večernjim satima, do ponoći.


CIJENA ARANŽMANA ZA MIN. 40 OSOBA:

999,00 kn po osobi


 

 Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

smještaj u hotelu 3* u Beogradu u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 2 polupansiona

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku

lokalnog turističkog vodiča u Beogradu

osiguranje jamčevine

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i realizacije programa


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

doplatu za jednokrevetnu sobu – 200,00 kn

ulaznicu za Avalu tower – 300 dinara

putno zdravstveno osiguranje – 30,00 kn po osobi

ulaznicu za koncert – prema izboru


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 70,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 70,00 kn

 

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Napomena: Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice (mogućnost plaćanja na rate karticama PBZ-a, ZABE i Dinersa). Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 30.09.2019.