Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

BRATISLAVA UZ POSJET OUTLETU PARNDORF I TVORNICI ČOKOLADE

Datum(i): 09. 11. 2019.

Cijena od 199,00 kn

BRATISLAVA

OUTLET PARNDORF - TVORNICA ČOKOLADE 


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Varaždina i Čakovca u jutarnjim satima, prema dogovoru s grupom. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku do Gradišća i DESIGNER OUTLETA PARNDORF. To je najveći outlet u srednjoj Europi. Slobodno vrijeme za shopping u trajanju oko 4 sata. U ponudi outleta su brojne svjetske modne i sportske marke: Adidas, Puma, Armani, Baldinini, Birkenstock, Burberry, Calvin Klein, G-Star, Boss, Jimmy Choo, Michael Kors i dr. Vožnja do gradića Kitsee. Posjet tvornici čokolade Hauswirth. Obilazak tvornice te degustacija brojnih slatkih proizvoda, uz mogućnost vrlo povoljne kupovine čokoladnih delicija. Nastavak vožnje do Bratislave. Zaustavljanje kod Bratislavskog Starog grada odakle se pruža lijep pogled na grad. Nastavak razgleda Bratislave pješice: palača Grasalković, obala Dunava, stara Gradska vijećnica (iz 1421. godine), katedrala Sv. Martina (najveća gotička crkva u gradu iz 14. stoljeća, u kojoj su se od 16. stoljeća krunili mađarski kraljevi), Mihaelov toranj s muzejom, Trg slobode, glavni gradski trg, Franjevačka crkva i samostan, Biskupska palača (nekadašnja ljetna rezidencija mađarskih nadbiskupa), Narodno kazalište, brojne zanimljive skulpture... U poslijepodnevnim satima, slobodno vrijeme za osvježenje ili ručak u nekoj od tradicionalnih pivnica. Povratak prema Hrvatskoj uz kraću pauzu na putu. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima, do ponoći.


CIJENA ARANŽMANA: 199,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

stručnu pratnju i vodstvo na putovanju

organizaciju razgleda tvornice čokolade uz degustaciju

sve razglede prema programu

osiguranje jamčevine

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i realizacije putovanja 


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

ulaznice za objekte koji se posjećuju individualno


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 24. 09. 2019.