Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE

Datum(i): 08. - 10. 10. 2021.

Cijena od 499,00 kn

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE


1. dan: IVANEC VARAŽDIN – MEĐUGORJE

Polazak autobusa iz Ivanca i Varaždina u večernjim satima. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Hercegovinu do Međugorja uz kraća zaustavljanja po potrebi putnika.

2. dan:  MEĐUGORJE

Dolazak u MEĐUGORJE u ranim jutarnjim satima. Kraće zaustavljanje kod župne crkve za pozdrav Gospi i osvježenje i pripremu za pješaćenje na brda Križevac i Podbrdo. Vožnja autobusom u podnožje Križevca. Zajednički uspon na brdo Križevac uz pobožnost Križnoga puta. Nakon povratka s Križevca, prilika za kraće osvježenje i odmor te vožnja autobusom do Brda ukazanja. Uspon na Brdo ukazanja uz molitvu krunice i slobodno vrijeme za molitvu i pobožnosti. Vožnja autobusom do centra Međugorja. Smještaj u obiteljski pansion u blizini crkve. Prilika za odmor i osvježenje te slobodno vrijeme za vlastite programe. Mogućnost za ispovijed. Molitva Svete Krunice i večernja Sveta Misa (18.00 sati). Mogućnost za odlazak na noćno klanjanje. Večera. Noćenje. 

3. dan: MEĐUGORJE – ŠIBENIK – VARAŽDIN – IVANEC

Doručak. Odjava iz pansiona. Slobodno vrijeme za vlastite potrebe, pobožnosti i kupovinu suvenira. Odlazak na sv. Misu u 11.00 sati. Nakon sv. Mise, prilika za osvježenje i pripremu za povratak. Vožnja kroz Hercegovinu i Hrvatsku do Šibenika. Razgled grada uz stručno vodstvo: katedrala sv. Jakova, stara gradska jezgra, tvrđava sv. Mihovila... Nastavak vožnje prema  Varaždinu i Ivancu uz pauze putem. Dolazak na mjesta polaska u kasnim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 499,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

smještaj u pansionu u centru Međugorja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 1 polupansiona

licenciranog turističkog pratitelja, stručno vođenje u Međugorju i tijekom putovanja

turističku taksu u Međugorju

lokalno stručno vodstvo u Šibeniku

jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

 

Doplate:

jednokrevetna soba - 100,00 kn

putno zdravstveno osiguranje - 20,00 kn


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevno osiguranje (polica broj P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora  (polica br. P13E-1023988744).Datum izrade aranžmana: 14.09.2021.