Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE I SPLIT

Datum(i): 06. - 08. 09. 2024.

Cijena od 99,00 €  / 745,92 kn

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE 

UZ POSJET SPLITU


1. dan: ČAKOVEC / VARAŽDIN – MEĐUGORJE

Polazak autobusa iz Čakovca i Varaždina u večernjim satima, i iz drugih mjesta prema dogovoru. Noćna vožnja autocestom kroz Hrvatsku i Hercegovinu do Međugorja uz kraća zaustavljanja po potrebi putnika.


2. dan:  MEĐUGORJE

Dolazak u MEĐUGORJE u ranim jutarnjim satima. Kraće zaustavljanje kod župne crkve za pozdrav Gospi i osvježenje te pripremu za pješačenje na brda Križevac i Podbrdo. Vožnja autobusom u podnožje Križevca. Zajednički uspon na brdo Križevac uz pobožnost Križnoga puta. Nakon povratka s Križevca, prilika za kraće osvježenje i odmor te vožnja autobusom do Brda ukazanja. Uspon na Brdo ukazanja uz molitvu krunice i slobodno vrijeme za molitvu i pobožnosti. Vožnja autobusom do centra Međugorja. Smještaj u obiteljski pansion u blizini crkve. Kasniji ručak u pansionu. Prilika za odmor i osvježenje te slobodno vrijeme za vlastite programe. Mogućnost za ispovijed. Molitva Svete Krunice i večernja Sveta Misa (18.00 sati). Mogućnost za odlazak na klanjanje. Noćenje.


3. dan: MEĐUGORJE – SPLIT – VARAŽDIN / ČAKOVEC

Odlazak na sv. Misu u 08.00 sati. Nakon sv. Mise, doručak u 09:00. Odjava iz pansiona i prilika za osvježenje i pripremu za povratak. Polazak u 10:00 sati. Odlazak iz Međugorja prema Splitu. Razgled grada uz stručno vodstvo: Dioklacijanova palača, Grgur Ninski, stari grad... Slobodno vrijeme za ručak, kupanje i kupovinu suvenira prema dogovoru. Nastavak vožnje prema Varaždinu i Čakovcu uz pauze putem. Dolazak na mjesta polaska u kasnim večernjim satima, prije ponoći.


CIJENA ARANŽMANA:

99,00 eura  po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

smještaj u pansionu u centru Međugorja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 1 polupansiona

voditelja putovanja, stručno vođenje u Međugorju i tijekom putovanja na hrvatskom jeziku

turističku taksu u Međugorju

stručno vodstvo u Splitu

jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

 

Doplate:

jednokrevetna soba - 20,00 eura 

putno zdravstveno osiguranje - 5,00 eura 

osiguranje od otkaza putovanja - 10,00 eura 


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 15,00 eura / 113,02 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 10,00 eura / 75,35 kn
sjedala iza 2. vrata – 10,00 eura / 75,35 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.


Kalkulacija je izrađena za minimalno 40 putnika. Planirana veličina grupe: 40 – 57 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja 7 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Nema posebnih zahtjeva u vezi s putovnicama i vizama za državljane država članica EU, vize nisu potrebne te nema posebnih zdravstvenih formalnosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000988) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1025428779).  Datum izrade aranžmana: 18. 04. 2024.