Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

BUČIJADA - IVANIĆ GRAD

Datum(i): 05. 10. 2019.

Cijena od 150,00 kn

BUČIJADA - IVANIĆ GRAD 


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa ujutro iz Ivanca i Varaždina i iz drugih mjesta prema dogovoru. Vožnja kvalitetnim turističkim autobusom do Ivanić Grada uz pauzu prema potrebi. Dolazak u centar grada, šetnja i posjet župnoj crkvi sv. Petra uz stručno vodstvo. Nastavak razgleda najveselije i najposjećenije tradicionalne manifestacije u Ivanić Gradu, „Bučijade“.  Za vrijeme trajanja manifestacije gradski park i šetnica postaje mjesto inspiracije za umjetnike i kreativce koji na temu buče, bundeve postavljaju svoje instalacije i skulpture. Sajam na otvorenom nudi bogat kulturni program uz ples i tamburice, kao i raznoliku gastronomsku ponudu sve u okusima i mirisima buče. Slobodno popodne za osobni razgled. Povratak prema mjestima polaska planiran je oko 19:00 sati. 


CIJENA ARANŽMANA: 150,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

stručnu pratnju i vodstvo na putovanju

sve razglede prema programu

organizaciju posjeta crkvi sv. Petra

osiguranje jamčevine

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja 


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 13. 08. 2019.