Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE UZ POSJET VEPRICU I MAKARSKOJ

Datum(i): 30. 09. - 02. 10. 2022.

Cijena od 590,00 kn  / 78,31

HODOČAŠĆE U MEĐUGORJE


1. dan: VARAŽDIN – MEĐUGORJE

Polazak autobusa iz Varaždina prema dogovoru u večernjim satima. Noćna vožnja autocestom kroz Hrvatsku i Hercegovinu do Međugorja uz kraća zaustavljanja po potrebi putnika.

 

2. dan:  MEĐUGORJE

Dolazak u MEĐUGORJE u ranim jutarnjim satima. Kraće zaustavljanje kod župne crkve za pozdrav Gospi i osvježenje te pripremu za pješačenje na brda Križevac i Podbrdo. Vožnja autobusom u podnožje Križevca. Zajednički uspon na brdo Križevac uz pobožnost Križnoga puta. Nakon povratka s Križevca, prilika za kraće osvježenje i odmor te vožnja autobusom do Brda ukazanja. Uspon na Brdo ukazanja uz molitvu krunice i slobodno vrijeme za molitvu i pobožnosti. Vožnja autobusom do centra Međugorja. Smještaj u obiteljski pansion u blizini crkve. Zajednički ručak u pansionu. Prilika za odmor i osvježenje te slobodno vrijeme za vlastite programe. Mogućnost za ispovijed. Molitva Svete Krunice i večernja Sveta Misa (18.00 sati). Mogućnost za odlazak na noćno klanjanje. Noćenje. 

3. dan: MEĐUGORJE – VEPRIC MAKARSKA – VARAŽDIN

Odlazak na sv. Misu u 8.00 sati. Doručak u pansionu u 9.00 sati. Kraće slobodno vrijeme za vlastite potrebe, pobožnosti i kupovinu suvenira. Odjava iz pansiona i odlazak iz Međugorja u 10 sati. Vožnja kroz Hercegovinu i Hrvatsku do Veprica. Razgled najstarijeg hrvatskog lurdskog svetišta, započetog još 1908. g. u blizini Makarske. Odlazak u Makarsku. Slobodno vrijeme za šetnju, razgled grada, kupanje i osvježenje te ručak u vlastitom aranžmanu. Nastavak vožnje prema mjestima polaska autocestom uz pauze putem. Dolazak na mjesta polaska u kasnim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA:

590,00 kn / 78,31 EUR po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

smještaj u pansionu u centru Međugorja u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 1 polupansiona (kasniji ručak i doručak uz uključeno piće)

licenciranog turističkog pratitelja  voditelja putovanja, stručno vođenje u Međugorju i tijekom putovanja

turističku taksu u Međugorju

Razgled Veprica

jamčevno osiguranje, osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

 

Doplate:

jednokrevetna soba - 100,00 kn / 13,27 EUR

putno zdravstveno osiguranje - 20,00 kn / 2,65 EUR


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn / 13,27 EUR
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn / 6,64 EUR
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn / 6,64 EUR

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica.

Nije potrebna EU digitalna Covid potvrda ni testiranje na Covid!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak minimalno 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000729) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1024402212). Datum izrade aranžmana: 15. 06.2022.