Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

VOLČJI POTOK

Datum(i): 25. 04. 2020.

Cijena od 175,00 kn

ARBORETUM VOLČJI POTOK


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Čakovca i Varaždina u jutarnjim satima, prema dogovoru s grupom. Ugodna vožnja turističkim autobusom kroz Hrvatsku i Sloveniju do Trojana. Slobodno vrijeme za odmor i jutarnju kavu. Nastavak vožnje do arboretuma Volčji potok koji se nalazi u blizini Ljubljane. Arboretum se prostire na 80 hektara površine na kojima se uzgaja oko 2.500 vrsta biljaka zasađenih u pejsažnom stilu. Tu se mogu vidjeti i rijetke životne zajednice. Na proljeće u arboretumu cvjeta preko 2 milijuna tulipana u više od 250 vrsta. Svake godine nabavljaju se svježe lukovice iz Nizozemske, a pejsažni stručnjaci sade ih tako da svi cvjetaju u isto vrijeme u različitim kompozicijama raspoređenima po cijelom arboretumu. U sklopu arboretuma nalazi se kavana Ljetni vrt te stalna izložba skulptura Janeza Boljke. Tijekom cvatnje tulipana organizirana je izložba vrtlarstva, rasadništva i vrtne opreme. Slobodno vrijeme za uživanje u ljepotama arbretuma. Povratak prema kućama planiran je u poslijepodnevnim satima prema dogovoru uz stajanje u Trojanama. Mogućnost za osvježenje, večeru i kupovinu poznatih Trojanskih krafni. Nastavak vožnje prema Hrvatskoj i dolazak na mjesta polaska u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 175,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

voditelja putovanja

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i provedbu aranžmana  te pdv 


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

ulaznicu za arboretum Volčji potok - informativna cijena: odrasli - 8,50 €, umirovljenici i studenti – 7,00 €, školska djeca – 6,00 €, djeca od 3 godine – 4,00 €

kartu za vožnju vlakom: mali krug – 2,00 €, veliki krug – 3,00 €

putno zdravstveno osiguranje - 10,00 kn


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


 

Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 03. 03. 2020.