Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U ZAGREBU

Datum(i): 08. 12. 2019.

Cijena od 100,00 kn

ADVENT U ZAGREBU


 PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa iz Trnovca u 14:30 i iz Varaždina u 14:45 sati. Vožnja udobnim turističkim autobusom do Zagreba. Dolazak u Zagreb, panoramska vožnja glavnim gradom, uz upoznavanje najzanimljivijih građevina Zagreba: Cibonin toranj, muzej Mimara, HNK. Dolazak do centra grada te slobodno vrijeme za šetnju, osvježenje i shopping te uživanje u adventskom ugođaju na brojnim trgovima uz prigodni glazbeni i umjetnički program, kuhano vino, toplu čokoladu i brojne specijalitete. Planirani povratak iz Zagreba  je oko 20.00-21.00 sati.  


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 100,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom

voditelja putovanja

razglede prema programu

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

 

Plaćanje: gotovina, kartice

 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn


VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 09.10.2019.