Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U ZAGREBU

Datum(i): 28. 11., 05. 12., 13. 12. i 20. 12. 2020.

Cijena od 99,00 kn

ADVENT U ZAGREBU

datumi putovanja: 28. 11., 05. 12., 13. 12. i 20. 12. 2020.


 PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa iz Ivanca, Varaždina i drugih mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima (oko 9 sati). Vožnja udobnim turističkim autobusom do Zagreba i do istočnog ulaza u grad gdje se nalazi robna kuća IKEA u kojoj se nalazi veliki izbor raznog namještaja i ostalih sitnica za kuću i dom. Mogućnost odlaska u kupovinu i u obližnji Designer Outlet Croatia. Boravak u shoppingu oko 3 – 4 sata. Odlazak u centar Zagreba, panoramska vožnja glavnim gradom. Šetnja pješice gradskom jezgrom uz lokalno stručno vodstvo: Trg bana Jelačića, Ilica, šetnja tunelom Grič ispod Zagreba, mogućnost vožnje najkraćom USPINJAČOM na svijetu na Gornji grad, kula Lotrščak, Hrvatski sabor, Banski dvori, crkva sv. Marka, Kamenita vrata, Dolac, Katedrala, te povratak na Trg bana Jelačića. Slobodno vrijeme za šetnju, osvježenje i shopping te uživanje u adventskom ugođaju na brojnim trgovima uz prigodni glazbeni i umjetnički program, kuhano vino, toplu čokoladu i brojne specijalitete… Planirani povratak iz Zagreba  je oko 19.00 sati. Dolazak kućama očekuje se u večernjim satima, oko 20.00 – 21.00 sat.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 99,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom

mogućnost prijevoza namještaja i većih predmeta u autobusu

turističkog pratitelja i lokalnog stručnog vodiča tijekom cijelog putovanja

razglede prema programu

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja te pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

fakultativne sadržaje

 

Plaćanje: gotovina, kartice

 

 

Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba. U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu .

Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.

Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora