Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

FAMILYPARK

Datum(i): 08. 06. 2019.

Cijena od 190,00 kn

FAMILYPARK


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Ivanca i Varaždina u jutarnjim satima. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku do Gradišća. Posjet najvećem austrijskom zabavnom parku Familypark Neusiedlersee koji djeluje više od 50 godina. Uživanje u brojnim zabavnim vožnjama i atrakcijama, ugodnim šetnjama prirodom i druženju sa životinjama. Odlazak iz parka u popodnevnim satima. Mogućnost odlaska do jezera Neusiedlersee i kraća šetnja ili posjet Eisenstadtu. Prema želji grupe, pauza na putu u McDonald'su. Povratak se očekuje u kasnim večernjim satima. 


CIJENA ARANŽMANAZA MIN. 40 OSOBA: 190,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

licenciranu stručnu pratnju i vodstvo tijekom putovanja

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa


Cijena aranžmana ne uključuje:

ulaznicu za Familypark Neusiedlersee (grupna ulaznica – za grupu od min. 10 djece - 18,50 €, odrasli 21,50 €)


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!

 


 

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 28. 02. 2019.