Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

FAMILYPARK

Datum(i): 11. 06. 2022.

Cijena od 199,00 kn

FAMILYPARK


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Varaždina i Čakovca u jutarnjim satima. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Mađarsku do Gradišća. Posjet najvećem austrijskom zabavnom parku Familypark Neusiedlersee koji djeluje više od 50 godina. Uživanje u brojnim zabavnim vožnjama i atrakcijama, ugodnim šetnjama prirodom i druženju sa životinjama (od 10.00 do 18.00 sati). Odlazak iz parka u popodnevnim / večernjim satima. Prema želji grupe, pauza na putu u McDonald'su. Povratak se očekuje u kasnim večernjim satima. 


CIJENA ARANŽMANA ZA MIN. 40 OSOBA: 199,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

licenciranu stručnu pratnju i vodstvo tijekom putovanja

sve razglede prema programu

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa


Cijena aranžmana ne uključuje:

ulaznicu za Familypark Neusiedlersee (grupna ulaznica – za grupu od min. 10 djece - 22 € ili 170 kn, a za odrasle min. 20 osoba 25,50 € ili 195 kn)


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!

EU digitalna Covid potvrda – u skladu s važećim propisima u vrijeme putovanja 


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000729) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1024402212). Datum izrade aranžmana: 20.04.2022.