Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

PLITVIČKA JEZERA

Datum(i): 30. 03. 2019.

Cijena od 250,00 kn

NACIONALNI PARK PLITVIČKA JEZERA


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak iz Čakovca, Varaždina i Ivanca u jutarnjim satima, prema dogovoru. Ugodna vožnja kvalitetnim turističkim autobusom prema Plitvičkim jezerima uz pauzu putem prema potrebi. Dolazak u NP Plitvička jezera u prijepodnevnim satima. Razgled prirodnih ljepota parka koji je pod zaštitom UNESCO-a. Iznimne prirodne ljepote jezera i slapova, bogatstvo flore i faune, šumske staze i drveni mostići. Vožnja brodom po jezeru Kozjak te panoramska vožnja električnim vlakom. Slobodno vrijeme za osvježenje i okrjepu uz jezero Kozjak te na kraju šetnja uz Prošćansko jezero. Povratak prema mjestima polaska u poslijepodnevnim satima uz pauzu putem. Dolazak na mjesta polaska se očekuje u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA: 250,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

licenciranu stručnu pratnju i vodstvo tijekom putovanja

sve razglede prema programu

ulaznicu za NP Plitvička jezera uz vožnju brodom i vlakićem

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

organizaciju i provedbu aranžmana te pdv


Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 27. 12. 2018.