Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

VIKEND U OLIVEROVOJ VELOJ LUCI

Datum(i): 03. - 05. 05. 2019.

Cijena od 790,00 kn

VIKEND U OLIVEROVOJ VELOJ LUCI


1. DAN: ČAKOVEC / VARAŽDIN / IVANEC –  ZAGREB – SPLIT

Polazak oko 22.00 sata iz Čakovca, Varaždina, Ivanca i Zagreba. Vožnja udobnim turističkim autobusom prema Splitu uz pauze putem. 

2. DAN: SPLIT - VELA LUKA

Dolazak u Split. Kraće slobodno vrijeme. Plovidba trajektom na otok Korčulu, u Velu Luku. Odlazak do Oliverove kuće i na groblje sv. Roka u Veloj Luci, na grob Olivera Dragojevića. Prilika za molitvu i pjesmu dragom nam pjevaču. Smještaj u hotel Posejdon. Slobodno vrijeme za kupanje, šetnju, razgled mjesta. Večera uz Oliverove pjesme, druženje i noćenje.

3. DAN: VELA LUKA – SPLIT – ZAGREB – IVANEC / VARAŽDIN / ČAKOVEC

Doručak. Slobodno vrijeme za kupanje, šetnju i obilazak Vele Luke. Mogućnost za ručak u hotelu ili restoranu. Mogućnost odlaska na izlet u grad Korčulu. Polazak trajekta za Split u 13.45 sati. Dolazak u Split u 16.30 sati. Povratak prema mjestima polaska uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak je predviđen u večernjim satima, do ponoći.


CIJENA ARANŽMANA ZA MIN 40 OSOBA: 790,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

prijevoz trajektom Split – Vela Luka – Split

turističkog pratitelja i vodiča tijekom cijelog putovanja

1 polupansion u hotelu Posejdon 3* u Veloj Luci

sve razglede i posjete prema programu

osiguranje jamčevine i osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i realizacije putovanja

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje


Doplata:

jednokrevetna soba – 100,00 kn

izlet autobusom u gad Korčulu - 150,00 kn


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 100,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 50,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 50,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 27. 12. 2018.