Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

SAJAM VRTOVA I CVIJEĆA PORDENONE

Datum(i): 28. 03. i 05. 04. 2020.

Cijena od 199,00 kn

SAJAM VRTOVA I CVIJEĆA PORDENONE

 


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz Varaždina i drugih mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja kvalitetnim turističkim autobusom preko Slovenije i Italije, uz kraće pauze do grada Pordenonea. Ulazak na sajam oko 09.00 sati. Uživanje u sajmu cvijeća i vrtova do 15:00 sati. Obilazak brojnih štandova sa cvjetnim kreacijama i idejama za uređenje vrtova te sve potrebne opreme za uređenje vrtova i okućnica kao i mogućnost u uživanju u degustacijama pršuta, salama, sireva, maslina... Nakon obilaska sajma, odlazak u kraći shopping od oko 2 sata u Portogruaro. Oko 17:00 sati povratak prema Hrvatskoj. Pauza za kasnu večeru i kupovinu poznatih krafni u Trojanama. Dolazak u mjesta polaska u kasnijim večernjim satima. 


CIJENA ARANŽMANA: 199,00 kn po osobi


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku

osiguranje jamčevine

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja 


Cijena aranžmana ne uključuje:

ulaznicu za Sajam cvijeća i vrtova (grupna cijena 6,00 eura, djeca do 13 godina – besplatno)

troškove osobnih narudžbi


NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1.red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2.red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 25,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 25,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 03.12.2019.