Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

VIKEND U PRAGU

Datum(i): prema dogovoru

Cijena na upit

VIKEND U PRAGU


 

1. dan: ... – PRAG

Polazak u ponoć iz mjesta prema dogovoru. Vožnja kroz Sloveniju, Austriju i Češku s kratkim odmorima do PRAGA. Po dolasku u Prag, oko 10.00 sati, razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča: HRADČANI: Samostan Strahov, Loreta, katedrala Sv. Vida, Kraljevska palača, Bazilika sv. Jurja, Zlatna ulička. Odlazak Malom stranom pored crkve Sv. Nikole, preko Karlovog mosta do Staromestskih namesti. Slobodno vrijeme i mogućnost odlaska na ručak u restoran/pivnicu i uživanje u lokalnim specijalitetima i ispijanju odličnih čeških piva. U večernjim satima, odlazak u hotel. Smještaj u sobe. Večera. Noćenje.


 

2. dan: PRAG
Doručak. Oko 10.00 sati, odlazak na brdo Vyšehrad gdje se nalazi Vyšegradsko groblje (groblje poznatih Pražana) i crkva sv. Petra i Pavla. Šetnja i uživanje u prekrasnom pogledu na Prag. U poslijepodnevnim satima, nastavak razgleda grada i panoramski razgled Praga autobusom te slobodno vrijeme za ručak, kavu, osvježenje i shopping u vlastitom aranžmanu.  Odlazak do brda Petrin i na vidikovac s kojeg se pruža jako lijep pogled na grad. U dogovoreno vrijeme, odlazak na vožnju brodom po Vltavi uz buffet večeru na brodu. Mogućnost odlaska do Križikovih fontana i uživanje uz vodeno-glazbeno-svjetlosni show. Povratak u hotel. Noćenje.


 

3. dan: PRAG – ČEŠKI KRUMLOV – ...
Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Odlazak u centar grada. Slobodno vrijeme za osvježenje i kratki odmor te oko 12.00 sati, odlazak iz Praga uz pauzu u shopping centru za kupovinu čeških specijaliteta: pivo, kristal, Becherovka... Nastavak vožnje do grada Češki Krumlov i razgled grada koji se nalazi na UNESCO-voj listi svjetske baštine. Vožnja preko Češke, Austrije i Slovenije, uz kraće pauze na putu, prema Hrvatskoj. Dolazak u noćnim satima, do ponoći.


 

CIJENA  ARANŽMANA: na upit


 

U cijenu aranžmana je uključeno: 
prijevoz modernim i kvalitetnim turističkim autobusom,
stručno vodstvo tijekom putovanja i lokalni vodič u Pragu,
2 noćenja s doručkom u hotelu 3/4* u Pragu u 1/2 sobama,
večera u hotelu u Pragu,
vožnja brodom po Vltavi i večera na brodu (aperitiv, praška šunka, švedski stol),
troškovi organizacije i provedbe putovanja.


 

Aranžman ne uključuje:
paket ulaznica za Hradčane: stara kraljevska palača, bazilika Sv. Jiria, Zlatna ulička, katedrala Sv. Vida - 10 €,
ulaznice za Križikove fontane – 10 €
troškove osobne potrošnje
doplatu za jednokrevetnu sobu - 200,00 kn


 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 150,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 100,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 100,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


 

Preporučamo putno zdravstveno osiguranje ili besplatne kartice europskog zdravstvenog osiguranja!

 
Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


 

Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika: Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Datum izrade aranžmana: 14.04.2017.