Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

VIKEND U PRAGU

Datum(i): 04. - 06. 10. 2024.

Cijena od 199,00 €  / 1.499,37 kn

VIKEND U PRAGU


 

1. dan: VARAŽDIN - ČAKOVEC – PRAG

Polazak u ponoć iz Varaždina i Čakovca. Vožnja kroz Sloveniju, Mađarsku, Austriju i Češku s kratkim odmorima do PRAGA. Po dolasku u Prag, oko 10.00 sati, razgled grada uz pratnju lokalnog vodiča: HRADČANI: Samostan Strahov, Loreta, katedrala Sv. Vida, Kraljevska palača, Bazilika sv. Jurja, Zlatna ulička. Odlazak Malom stranom pored crkve Sv. Nikole, preko Karlovog mosta do Staromestskih namesti. Slobodno vrijeme za vlastite potrebe i mogućnost odlaska na ručak u restoran/pivnicu i uživanje u lokalnim specijalitetima i ispijanju odličnih čeških piva. U večernjim satima, odlazak u hotel. Smještaj u sobe. Večera u hotelu. Noćenje.


2. dan: PRAG

Doručak. Oko 09.30 sati, odlazak na brdo Vyšehrad gdje se nalazi Vyšegradsko groblje (groblje poznatih Pražana) i crkva sv. Petra i Pavla. Šetnja i uživanje u prekrasnom pogledu na Prag. U poslijepodnevnim satima, nastavak razgleda grada i panoramski razgled Praga autobusom te slobodno vrijeme za ručak, kavu, osvježenje i shopping u vlastitom aranžmanu.  Mogućnost odlaska do brda Petrin i na vidikovac s kojeg se pruža jako lijep pogled na grad. U dogovoreno vrijeme, odlazak na vožnju brodom po Vltavi uz buffet večeru na brodu. Povratak u hotel. Noćenje.


3. dan: PRAG – ČEŠKE BUDEJOVICE - ČEŠKI KRUMLOV – ČAKOVEC - VARAŽDIN 

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Odlazak iz Praga u 9.00 uz pauzu u shopping centru za kupovinu čeških specijaliteta: pivo, kristal, Becherovka... Vožnja prema gradu Češke Budejovice, centru Južne Češke najpoznatije po proizvodnji čuvenog piva Budweiser. Grad je smješten na rijeci Vltavi i rijeci Malše, srednjovjekovni utvrđeni grad. U kraćem razgledu grada vidjeti ćemo: glavni trg koji nosi ime po osnivaču grada Premyslu Otakaru II., Samsonovu fontanu, jednu od najvećih čeških fontana, baroknu gradsku vijećnicu, crkvu sv. Nikole, gotičko-renesansni toranj Černé věže, dominikanski samostan, zgradu bivše solane i oružarnice... Mogućnost posjeta pivovari u kojoj se proizvodi Budweiser pivo. Slobodno vrijeme. Nastavak vožnje do grada Češki Krumlov i razgled grada koji se nalazi na UNESCO-voj listi svjetske baštine. Slobodno vrijeme za vlastite potrebe. Vožnja preko Češke, Austrije, Mađarske i Slovenije, uz kraće pauze na putu, prema Čakovcu i Varaždinu. Dolazak u noćnim satima, do ponoći.


CIJENA  ARANŽMANA ZA MIN 40 OSOBA:

199,00 eura 


Cijena aranžmana uključuje: 

prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom,

voditelja putovanja i lokalnog vodiča u Pragu na hrvatskom jeziku

2 noćenja u hotelu 3/4* u Pragu u 1/2 sobama, na bazi 1 polupansiona i 1 noćenja s doručkom

vožnju brodom po Vltavi i večeru na brodu (aperitiv, praška šunka, švedski stol)

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i provedbe putovanja 

 

Cijena aranžmana ne uključuje: 

Paket ulaznica za Hradčane: stara kraljevska palača, bazilika Sv. Jiria, Zlatna ulička, katedrala Sv. Vida - 10,00 €

ulaznice za posjet pivovari Budwar – 10,00 € (prijava kod uplate)

troškove osobne potrošnje

doplatu za jednokrevetnu sobu - 50,00 €

putno zdravstveno osiguranje – 10,00 €

osiguranje od otkaza – 15,00 €

paket osiguranja – 20,00 €

 

Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):

1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 20,00 eura
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 15,00 eura
sjedala iza 2. vrata – 15,00 eura

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!

 


 

Preporučamo putno zdravstveno osiguranje ili besplatne kartice europskog zdravstvenog osiguranja!

 
Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Kalkulacija je izrađena za minimalno 40 putnika. Planirana veličina grupe: 40 – 57 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja 7 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Nema posebnih zahtjeva u vezi s putovnicama i vizama za državljane država članica EU, vize nisu potrebne te nema posebnih zdravstvenih formalnosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000988) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1025428779). Datum izrade aranžmana: 25. 03. 2024.