Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA

Datum(i): 05. 12. 2020.

Cijena od 250,00 kn

ADVENT NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa iz mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja udobnim turističkim autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kraće zaustavljanje putem radi odmora. Dolazak u BAD AUSSEE i posjet tradicionalnom medičarskom obrtu uz degustaciju medenjaka i mogućnost kupovine. Slobodno vrijeme za jutarnju kavu i osvježenje. Nastavak vožnje do romantičnog mjesta HALLSTATTA, smještenog na obali istoimenog jezera. Šetnja pored ribarskih kučica, preko glavnog gradskog trga do župne crkve. Slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i posjet poznatoj kosturnici te uživanje u adventskom ugođaju. Nastavak putovanja do gradića BAD ISCHLA, poznatog termalnog i kraljevskog lječilišta, gdje se nalazi carska vila, ljetna rezidencija Franje Josipa i carice Sissy. Slobodno vrijeme i mogućnost za odlazak u carsku slastičarnicu Zauner. Panoramska vožnja uz Wolfgangsee do životopisnog gradića ST. WOLFGANG. Odlazak do hotela Im weissen Roessl koji je mjesto radnje poznate istoimene operete i filma. Šetnja do trga Kirchenplatz, posjet najljepšoj crkvi Salzkammerguta, crkvi sv. Wolfganga s prekrasnim Pacherovim oltarom. Slobodno vrijeme za osvježenje uz blagdanske delicije te šetnju baroknim gradićem punim mirisa kuhanog vina i punča. U kasnim popodnevnim satima povratak kroz Austriju i Sloveniju do Hrvatske uz kratke pauze na putu. Dolazak se očekuje u kasnim večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 250,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:


prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom


voditelja putovanja na hrvatskom jeziku


posjet tvornici medenjaka u Bad Ausseeu


razglede prema programu


jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti


organizatora


troškove organizacije i provedbu aranžmanaCijena aranžmana ne uključuje:


ulaznica za carsku vilu u Bad Ischlu (12 €)


ulaznicu za kosturnicu (1,5 €)


troškove osobne potrošnje

 

Plaćanje: gotovina, kartice


Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba.  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu .

Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.

Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate