Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA

Datum(i): 11. 12. 2021.

Cijena od 260,00 kn

ADVENT NA AUSTRIJSKIM JEZERIMA


PROGRAM PUTOVANJA:

Polazak autobusa u ranim jutarnjim satima s Autobusnog kolodvora Čakovec i parkirališta kod groblja u Varaždinu. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju do Hallstatta uz usputna zaustavljanja radi odmora. Šetnja romantičnim gradićem preko glavnog gradskog trga do ribarskih kuća. Nastavak putovanja prema St. Gilgenu, mjestu gdje je rođena Mozartova majka. Slobodno vrijeme za šetnju gradom te uživanje u adventskom ugođaju. U poslijepodnevnim satima odlazimo prema St. Wolfgangu. Šetnja gradom i razgled bogato ukrašene župne crkve s Pacherovim oltarom, najljepše crkve na području austrijskih jezera. Slobodno vrijeme za uživanje u čarima adventa. Povratak u kasnim poslijepodnevnim satima. Očekivani dolazak je u kasnim noćnim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 260,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:


prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom


voditelja putovanja na hrvatskom jeziku


razglede prema programu


jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti


organizatora


troškove organizacije i provedbu aranžmanaCijena aranžmana ne uključuje:


troškove osobne potrošnje

 

Plaćanje: gotovina, kartice


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica i EU digitalna COVID potvrda: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr

 


VAŽNE INFORMACIJE

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.

Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.

Predviđene pauze tijekom vožnje okvirno su svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours d.o.o. i Travelego d.o.o.. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 05. 11. 2021.