Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U BUDIMPEŠTI

Datum(i): 12. 12. 2021.

Cijena od 210,00 kn

ADVENT U BUDIMPEŠTI


PROGRAM PUTOVANJA:


 Polazak autobusa u 4.00 sati s parkirališta kod groblja u Varaždinu i u 4.30 sati s Autobusnog kolodvora Čakovec. Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku prema Budimpešti uz usputno zaustavljanje radi odmora. Nakon dolaska odlazak na Gellert brdo s kojeg se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Nastavak razgleda grada autobusom i pješice: Trg heroja, gradski park, Bazilika Sv. Stjepana, Opera, Andrasy ulica, Lančani most, most Slobode... Slobodno vrijeme za individualni program. U poslijepodnevnim satima predlažemo vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Slijedi odlazak u Budim te razgled kraljevskog dijela grada: Budimski dvor, kraljevska palača, barokne kuće, Matijina crkva, Ribarska tvrđava, Trg Sv. Trojstva i ostale znamenitosti... Povratak u večernjim satima. Očekivani dolazak u Čakovec i Varaždin je u kasnim noćnim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 210,00 KN

Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz udobnim turističkim autobusom

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku

razglede prema programu

jamčevno osiguranje

osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije putovanja  

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobne potrošnje

ulaznice za objekte koji se posjećuju individualno 

kartu za vožnju Dunavom (10,00 eura)

 

Plaćanje: gotovina, kartice, virman


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica i EU digitalna COVID potvrda: https://www.eudigitalnacovidpotvrda.hr/hr

 

Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija Republike Hrvatske www.mvpei.hr

VAŽNE INFORMACIJE

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja Organizator putovanja prema redoslijedu uplata; posebno sjedalo u autobusu garantiramo samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata.

Završno pismo vam dostavljamo e-mailom 72 sata prije putovanja – to je završni dokument potreban za putovanje (sadrži informacije o točnom peronu i vremenu polaska, kontakt i ime voditelja putovanja, točne brojeve sjedala i sl.).

Fakultativnu ponudu (ulaznice, večere i slično) plaćate na licu mjesta voditelju putovanja u eurima (ili lokalnoj valuti zemlje u koju se putuje) osim ako nije u programu putovanja navedeno plaćanje prije puta.

Organizator putovanja nije odgovoran za povećanje cijena ulaznica, fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.

Organizator putovanja ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja.

Organizator putovanja zadržava pravo promjene redoslijeda programa.

Program nije prikladan za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu.

Organizator putovanja nije odgovoran za gužve na granicama, u gradovima i prilikom ulaska u objekte koji se posjećuju.

Predviđene pauze tijekom vožnje okvirno su svakih 2,5 sata, uz minimalnu pauzu od 20 minuta.


Kalkulacija je izrađena za min. 45 putnika. Uvjeti plaćanja: 10 dana prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice.  Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja najkasnije 5 dana prije putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours d.o.o. i Travelego d.o.o.. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Generali osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. P15-1020000636) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. P13E-1023988744). Datum izrade aranžmana: 05. 11. 2021.