Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U GRAZU

Datum(i): 15. 12. 2019.

Cijena od 130,00 kn

 

ADVENT U GRAZU


PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa iz mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja autobusom kroz Sloveniju uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u Maribor i uživanje u kupovini u shoping centru Europark. Nastavak vožnje do Graza. Razgled Štajerske metropole: Kunsthaus Graz, posjet otoku-mostu (Murinsel) na rijeci Muri s amfiteatrom, igralištem i kavanom, odlazak na Schlossberg (pješice ili uspinjačom ili liftom po želji grupe) te šetnja do Tornja sa satom. Spuštanje sa Schlossberga. Šetnja ulicama Sporgasse i Hofgasse do Sjemeništa, Katedrale i Mauzoleja. Odlazak do Trga Glockenspiel gdje svakog dana u 11, 15 i 18 sati zvone zvona i plešu plesači. Nastavak šetnje do Glavnog trga, gdje se nalazi Gradska vijećnica i veliki adventski sajam. Odlazak do Oslikane kuće i završetak obilaska kod Landhausa gdje zasjeda parlament Štajerske i razgled jaslica od leda u dvorištu Landhausa. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za osobne programe, kupovinu te uživanje u mnogobrojnim štandovima na adventskim sajmovima i adventskom ugođaju. Predlažemo obilazak božićnog sajma na Glavnom trgu. Oko 18.00 sati polazak autobusa prema Hrvatskoj uz kraću pauzu na putu prema potrebi. Dolazak kućama očekuje se u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 130,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:


prijevoz modernim turističkim autobusom


voditelja putovanja na hrvatskom jeziku

 
sve razglede prema programu

 
posjet božićnim sajmovima u Grazu

 
jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

 
troškove organizacije i izvršenja programa

 

Cijena aranžmana ne uključuje:


troškove osobnih narudžbi

 
posjet fakultativnim sadržajima


Plaćanje: gotovina, kartice


Napomena:

NADOPLATA za odabir posebnog sjedala u autobusu (neobavezno):
1. red – sjedalo 1, 2, 3, 4 – 50,00 kn
2. red – sjedalo 5, 6, 7, 8 – 30,00 kn
sjedala iza 2. vrata – 30,00 kn

VAŽNA NAPOMENA

Raspored sjedenja u autobusu sastavlja organizator putovanja prema redoslijedu uplata, agencija garantira posebno sjedalo u autobusu samo u slučaju da se za isto izvrši odgovarajuća nadoplata!


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Kalkulacija je izrađena za min. 40 putnika. Uvjeti plaćanja: 30 % prilikom rezervacije, ostatak 21 dan prije realizacije. Plaćanje: gotovina, virman, kartice. Agencija ima pravo promjene cijene ili otkazivanja putovanja u slučaju manjeg broja putnika od planiranog ili promjene ostalih kalkulativnih elemenata. Za ovaj program vrijede Opći uvjeti poslovanja turističke agencije Taubek tours. Prihvaćanjem ponude putnik prihvaća i Opće uvjete agencije. Preporučamo i nudimo paket osiguranja: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje se uplaćuje prilikom potpisivanja ugovora o putovanju. U slučaju potrebe, agencija tijekom putovanja ima pravo izmjene programa, ali se obvezuje program izvršiti u cijelosti. Uplaćene su police osiguranja kod Croatia osiguranja d.d.: jamčevina za turistički paket aranžman (polica br. 298090000029) i osiguranje od odgovornosti organizatora paket aranžmana (polica br. 078090046545). Datum izrade aranžmana: 09.10.2019.