Možda nismo najbolji, ali za bolje od nas ne znamo! Taubek Tours d.o.o.

ADVENT U GRAZU

Datum(i): 12. 12. 2020.

Cijena od 140,00 kn

ADVENT U GRAZU


PROGRAM PUTOVANJA:


Polazak autobusa iz mjesta prema dogovoru u jutarnjim satima. Vožnja autobusom kroz Sloveniju i Austriju uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Dolazak u GRAZ. Odlazak u shopping city Seiersberg. Uživanje u kupovini u drugom najvećem shopping centru u Austriji. Vožnja do centra Graza. Razgled Štajerske metropole: Kunsthaus Graz, posjet otoku-mostu (Murinsel) na rijeci Muri s amfiteatrom, igralištem i kavanom, odlazak na Schlossberg (pješice ili uspinjačom ili liftom po želji grupe) te šetnja do Tornja sa satom. Spuštanje sa Schlossberga. Šetnja ulicama Sporgasse i Hofgasse do Sjemeništa, Katedrale i Mauzoleja. Odlazak do Trga Glockenspiel gdje svakog dana u 11, 15 i 18 sati zvone zvona i plešu plesači. Nastavak šetnje do Glavnog trga, gdje se nalazi Gradska vijećnica i veliki adventski sajam. Odlazak do Oslikane kuće i završetak obilaska kod Landhausa gdje zasjeda parlament Štajerske i razgled jaslica od leda u dvorištu Landhausa. Nakon razgleda, slobodno vrijeme za osobne programe, kupovinu te uživanje u mnogobrojnim štandovima na adventskim sajmovima i adventskom ugođaju. Predlažemo obilazak božićnog sajma na Glavnom trgu. Oko 18.00 sati polazak autobusa prema Hrvatskoj uz kraću pauzu na putu prema potrebi. Dolazak kućama očekuje se u večernjim satima.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: 140,00 kn


Cijena aranžmana uključuje:

prijevoz modernim turističkim autobusom

voditelja putovanja na hrvatskom jeziku

sve razglede prema programu

posjet božićnim sajmovima u Grazu

jamčevno osiguranje i osiguranje od odgovornosti organizatora

troškove organizacije i izvršenja programa

 

Cijena aranžmana ne uključuje:

troškove osobnih narudžbi

posjet fakultativnim sadržajima


Plaćanje: gotovina, kartice


Za ovo putovanje potrebna je važeća putovnica ili osobna iskaznica!


Glavni organizator putovanja: SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge

Za ovo putovanje vrijede Opći uvjeti putničke agencije SVIKONCERTI d.o.o. putnička agencija za usluge (https://www.svikoncerti.eu/opci-uvjeti.html)


Cijena je izrađena na bazi 40 osoba.  U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkazivanja putovanja, a najkasnije 5 dana prije polaska. Mjesta u autobusu Agencija dodjeljuje prema redoslijedu uplata, te ne radi rezervaciju mjesta u autobusu.

Molimo da se za vrijeme putovanja pridržavate svih uputa, preporuka i mjera propisanih od strane HZJZ-o, kako biste sebe i druge zaštitili od Covida19. Detaljnije se informirajte za web stranici Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo www.hzjz.hr.

Tijekom putovanja agencija zadržava pravo izmjene itinerara ukoliko dođe do potrebe, ali se obavezuje program izvršiti u cijelosti.

Predviđene pauze tijekom vožnje su cca svakih 2,5 h, zavisno o raspoloživosti kapaciteta stajališta i uvjeta na putu, uz minimalnu pauzu od 20 min

Putovanje nije prikladno za osobe sa smanjenom pokretljivošću ili osobe koje zahtijevaju WC u autobusu

Jamčevina je osigurana kod GENERALI osiguranja – polica br- P15-1020000581. Osiguranje od odgovornosti je osigurano kod GENERALI osiguranja – polica br. P13E-1023743916.

Preporučamo pakete osiguranja koji se mogu sklopiti kod nas prilikom ugovaranja aranžmana: zdravstveno osiguranje, osiguranje prtljage, osiguranje od nezgode za vrijeme putovanja i osiguranje od otkaza putovanja. Osiguranje od otkaza putovanja uplaćuje se prilikom prve uplate i potpisivanja ugovora.